Met de Gurnels

Vind jouw Glamorous Job

Meiden! Welkom op onze Met De Gurnels Glamorous Jobs pagina. Hier vind je alle tips over hoe jij heel rap een glamorous job kunt scoren! X De Gurnels

Welkom bij jouw glamorous baan!

Hey meiden! Op deze pagina delen wij in samenwerking met YoungCapital onze tips voor glamorous jobs. Vind hier het werk dat leerzaam én leuk is, maar je ook verder helpt in de wereld van mode, ondernemen, fashion, sales en media.

YC x Met de Gurnels 1

Deze week vertelt Benthe hoe ze zich in Brabant ontpopt heeft als frituur-queen. Wat heeft zij geleerd van beuken in de horeca?

Check de aflevering
YoungCapital

YC x Met de Gurnels 2

Deze week vertelt Michelle over haar niet zo glamoureuze baantjes en de perks van werken als receptioniste voor een modemerk.

Check de aflevering

YC x Met de Gurnels 3

Deze week deelt Amaka over hoe hostess werk het perfecte opstapje was tot het werk dat ze nu doet!

Check de aflevering

Ervaring opdoen in FINANCE

Als je je eigen business wilt starten is het echt belangrijk om goed te zijn met geld. En er gaat toch niet boven praktijkervaring opdoen? Daarom lijkt een van deze sales jobs me echt te gek. Je leert alles over verstandig en slim met geld om gaan én er zijn leuke bonussen te verdienen.

Werken in de RETAIL

Dit is toch top? De hele dag bezig kunnen zijn met bijvoorbeeld internationale modemerken én ook nog mensen helpen! Een hele goeie plek om je eerste stappen in de fashion wereld te kunnen zetten en te leren hoe je moet verkopen en mensen de beste winkel ervaring kunt geven.

Aan de slag bij NESPRESSO

Koffie! Wat kun je zonder? Mijn leven zou echt terrible zijn zonder lekkere koffie. De rest van de meiden is meer van de iced matcha’s maar doe mij maar gewoon bonen hoor! Dit lijken me hele toffe functies binnen een gigantisch groot bedrijf waar je ook écht iets leert op de werkvloer. En misschien komt George Clooney een keer shoppen? Best of both worlds!

Werken als fietskoerier

Het klinkt misschien gek, maar het lijkt me heerlijk om flitsbezorger te zijn! Lekker werken in de buitenlucht en je leert alle lekkere restaurantjes en take out plekjes van de stad kennen. En eerlijk: dan hoef ik ook nooit meer naar spinning klasjes in de gym. Twee vliegen in één klap hoor deze job!

Bonussen verdienen in een CALLCENTER

Wat is er meer fantastisch dan deels vanuit huis geld te kunnen verdienen? Koffietje en bellen maar! Deze baan is heerlijk. En hoe beter je bent, hoe meer bonussen, hoe meer nieuwe tassen. Let the games begin!

Smaak te pakken?

Meer Glamorous Jobs?

YoungCapital heeft er nog veel meer.