Newsroom

Persbericht

YoungCapital bij top best bestuurde bedrijven Nederland

08-02-2018

Hoofddorp, 8 februari 2018 - YoungCapital is voor de zevende keer uitgeroepen tot Best Managed Company. Dat heeft Deloitte, organisator van de verkiezing, donderdag bekendgemaakt. De marktleider in recruitment van jong talent behoort hiermee opnieuw tot de best bestuurde bedrijven van Nederland.

In het juryrapport scoort YoungCapital onder andere hoog op de pijlers ´strategie & beleidsvorming´, ´cultuur´ en ´IT´. “Deze award is een erkenning van onze start-upmentaliteit als drijvende kracht”, zegt Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital. “Innoveren zit in ons DNA, en met technologische ontwikkelingen lopen we voorop. De komende tijd blijven we de markt challengen, dus hopelijk mogen we deze prijs ook volgend jaar weer ontvangen.”

Over Best Managed Companies
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies-programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. 

Over YoungCapital 
YoungCapital gelooft in de kracht van jonge mensen. Als digital natives jagen ze vernieuwing aan bij organisaties. De recruitmentspecialist ziet jongeren als het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft. YoungCapital doet er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren én bij bedrijven. Zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei. In 2017 behaalde YoungCapital een recordomzet van 325 miljoen euro.

Share me!