Onze IT-Operations vacatures

Oh nee, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar voor de IT-Operations afdeling. Natuurlijk is YoungCapital altijd op zoek naar talent. Daarom stimuleren wij jou om een open sollicitatie te sturen om een stapje dichter bij je droombaan te komen.

Stuur ons een open sollicitatie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

Digital native en 24/7 connected

YoungCapital is digital native en 24/7 connected. We kunnen ons zelfs niets anders meer voorstellen. Maar het gaat niet vanzelf: er komt behoorlijk wat techniek bij kijken. Eén team beheert alle pc’s, laptops, telefoons, netwerken, schijven en systemen. Met gepaste trots stellen we je voor aan IT-operations. Zij houden alle ruim dertig kantoren van YoungCapital connected.

Innovatie

Alle systemen up and running? Dan is het tijd voor innovatie. YoungCapital werkt alleen met de nieuwste producten en technologieën. Al onze documenten zijn in de cloud, net als onze vaste telefoons. IT-operations ziet meteen of iets beter, slimmer of sneller kan. Noem het een zesde zintuig. Ze krijgen alle ruimte om ons nóg beter te laten werken.

Help is on the way

Afdeling IT-operations bestaat uit twee teams. Zij zijn de onmisbare kern van YoungCapital. De reden waarom we al jaren doen waar we zo goed in zijn. De teams zijn continu bereikbaar voor hun collega’s en externen, via telefoon, chat en mail. Zelfs op de moeilijkste vraag hebben ze een helder antwoord. Dankzij hun keiharde werk is heel YoungCapital een geoliede machine.

Infra Ops

Systeembeheer, a.k.a. team Infra Ops, zorgt voor de fysieke technologie. Zij plaatsen computers, activeren firewalls, fixen printers, leggen kabels en repareren kapotte onderdelen. Niet alleen voor het hoofdkantoor, maar voor alle vestigingen. Belt een collega met een vraag? Niks wachttijd of ‘we komen later bij je terug.’ Team Infra Ops weet meteen de oplossing.

Online Support

Team Online Support helpt al onze klanten en kandidaten. Zij bemannen het algemene e-mailadres en kunnen alles vertellen over onze systemen en website. Graag zelfs! Heeft een kandidaat hulp nodig bij zijn inschrijving? Wil hij informatie over zijn sollicitatie? Online Support helpt altijd en overal. En in het zeldzame geval dat ze het antwoord niet weten, vinden ze meteen de juiste persoon die het wél weet.

Wie zijn jouw collega's?

  • Infra Ops: verzorgt alle fysieke techniek op het hoofdkantoor en de andere vestigingen.
  • Online Support: biedt eerstelijnshulp aan klanten, kandidaten en medewerkers.

Meet your colleagues