In 1,5 jaar leiden we je op tot de allerbeste Assistant.

Ben jij zo iemand die het organiseren bijna leuker vindt dan het feestje zelf? Kloppen mensen altijd bij jou aan als iets moet worden opgelost? Maak dan van je passie je werk via ons Assistant-traineeship! Je doet werkervaring op en ontwikkelt je in rap tempo tot de beste versie van jezelf.

In 1,5 jaar leiden we je op tot de allerbeste Assistant. Zo een die óveral aan denkt. Die zelfs CEO’s en Managementteams van miljoenenbedrijven kan ondersteunen. En daar altijd bij glimlacht. Je leert het meeste in de praktijk, en dus ga je direct fulltime aan de slag. Uiteraard staat daar ook een fulltime salaris tegenover. Daarnaast krijg je het hele traject lang persoonlijke coaching en begeleiding van onze talentmanager.

Dit is wie we zoeken:

Je hebt (bijna) een hbo- of wo-diploma op zak, met maximaal drie jaar werkervaring. Wat je exact hebt gestudeerd, vinden we minder belangrijk. Je wilt graag aan de slag in een uitdagende, allround functie waarbij jij ervoor zorgt dat het jouw leidinggevenden aan niets ontbreekt. Je weet van jezelf dat je beschikt over drie of meer van de onderstaande persoonlijke kenmerken:

  • Je hebt lef en bent nieuwsgierig
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
  • Je bent zelfstandig en in staat om onder druk prioriteiten te stellen
  • Je vindt het leuk om te plannen en te regelen
  • Wat er ook gebeurt, jij kunt een glimlach tevoorschijn toveren

Hoe ziet het Assistant-traineeship er uit?

Via YoungCapital ga je direct aan de slag bij een leuk bedrijf. In deze fulltime functie leer je elke dag wel iets nieuws.

Jouw persoonlijke ontwikkeling is ons speerpunt, daarom hebben we een persoonlijk ontwikkelingstraject voor je samengesteld: De reis van de Held. Tijdens trainingen van ervaren coaches en professionals ga je op zoek naar jouw unieke talent en wat er nodig is om dat talent volledig in te zetten. Zo word je de beste versie van jezelf.

Future proof = Zekerheid

Want je komt eerst in dienst bij YoungCapital. Wel zo fijn, want zo ben je zeker van een baan en heb je een professioneel bedrijf dat je helpt met je ontwikkeling. Na 1,5 jaar kun je kiezen of je in dienst wilt bij het bedrijf waar je ervaring hebt opgedaan.

Stel hier je vraag
*
*
*

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal

Tijdens het traineeship volg je trainingen en groei je uit tot sales hero!

{{ theme.subject }}

{{ theme.text }}

Ons Assistant-traineeship

Word Future Proof Assistant in najaar 2018 via ons vernieuwd opleidingstraject!

Word Future Proof Assistant in najaar 2018 via ons vernieuwd opleidingstraject!

Ben jij een personal assistant, maar heb jij meer in je mars dan alleen koffie halen en cadeautjes regelen voor jarige collega’s? Of heb je al een paar jaar werkervaring als (directie)secretaresse en wil je meer dan de agenda bijhouden en vergaderruimtes boeken? Dan heeft YoungCapital...

Lees meer

Vragen?

Heb je vragen over onze traineeships of wil je op de hoogte blijven van de startdata?
Neem contact met ons op via 06-13094865 of stel hier je vraag.


Stel Hier je Vraag
*
*
*