In 1,5 jaar leiden we je op tot de allerbeste Assistant.

Ben jij zo iemand die het organiseren bijna leuker vindt dan het feestje zelf? Kloppen mensen altijd bij jou aan als iets moet worden opgelost? Maak dan van je passie je werk via ons Assistant-traineeship! Je doet werkervaring op en ontwikkelt je in rap tempo tot de beste versie van jezelf.

In 1,5 jaar leiden we je op tot de allerbeste Assistant. Zo een die óveral aan denkt. Die zelfs CEO’s en Managementteams van miljoenenbedrijven kan ondersteunen. En daar altijd bij glimlacht. Je leert het meeste in de praktijk, en dus ga je direct fulltime aan de slag. Uiteraard staat daar ook een fulltime salaris tegenover. Daarnaast krijg je het hele traject lang persoonlijke coaching en begeleiding van onze talentmanager.

Dit is wie we zoeken:

Je hebt (bijna) een hbo- of wo-diploma op zak, met maximaal drie jaar werkervaring. Wat je exact hebt gestudeerd, vinden we minder belangrijk. Je wilt graag aan de slag in een uitdagende, allround functie waarbij jij ervoor zorgt dat het jouw leidinggevenden aan niets ontbreekt. Je weet van jezelf dat je beschikt over drie of meer van de onderstaande persoonlijke kenmerken:

  • Je hebt lef en bent nieuwsgierig
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
  • Je bent zelfstandig en in staat om onder druk prioriteiten te stellen
  • Je vindt het leuk om te plannen en te regelen
  • Wat er ook gebeurt, jij kunt een glimlach tevoorschijn toveren

Hoe ziet het Assistant-traineeship er uit?

Via YoungCapital ga je direct aan de slag bij een leuk bedrijf. In deze fulltime functie leer je elke dag wel iets nieuws.

Jouw persoonlijke ontwikkeling is ons speerpunt, daarom hebben we een persoonlijk ontwikkelingstraject voor je samengesteld: De reis van de Held. Tijdens trainingen van ervaren coaches en professionals ga je op zoek naar jouw unieke talent en wat er nodig is om dat talent volledig in te zetten. Zo word je de beste versie van jezelf.

Future proof = Zekerheid

Want je komt eerst in dienst bij YoungCapital. Wel zo fijn, want zo ben je zeker van een baan en heb je een professioneel bedrijf dat je helpt met je ontwikkeling. Na 1,5 jaar kun je kiezen of je in dienst wilt bij het bedrijf waar je ervaring hebt opgedaan.

Stel hier je vraag
*
*
*

Ontwikkeling op persoonlijke en vakinhoudelijke skills

Tijdens het Assistant Traineeship volg je originele, future proof trainingen en word jij de meest gewilde Assistant.

Wheel of your professional future Tijdens het assistant traineeship volg je trainingen van ervaren professionals, die jou klaarstomen tot een professional binnen de assistant dienstverlening! Meer weten? Klik dan op een training hieronder. YOU GOOGLE START JOURNEY INTERVISION WOW

Getting started

Getting started is de aftrap van dit fantastische traineeship. Tijdens deze dag maak je kennis met je medetrainees.

Reis van de Held

Tijdens deze trainingsdagen ontwikkel jij je op een avontuurlijke manier op de volgende competenties: zelfbewustzijn, gedrag, motivatie, empathie en socialskills. Zo word jij de held van het bedrijf!

Intervisie

Je hebt regelmatig contact met je talentmanager. Hij of zij staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en om je persoonlijke ontwikkeling te garanderen.

Wow the customer

Ontdek tijdens deze training je persoonlijke wow-factor. Je leert de klant centraal te stellen en de klantbeleving te overtreffen. Jouw doel? Een 9+ beleving creëren voor iedere klant.

Styling & More

Deze dag staat in het teken van Dress to impress.

Google Suite

Tijdens dit dagdeel word jij expert in Google Suite, dé futureproof manier van samenwerken in de cloud.

Ons Assistant-traineeship

Gezocht; The Future Proof Assistant! Volg ons vernieuwde opleidingstraject

Gezocht; The Future Proof Assistant! Volg ons vernieuwde opleidingstraject

Ben jij een personal assistant, maar heb jij meer in je mars dan alleen koffie halen en cadeautjes regelen voor jarige collega’s? Of heb je al een paar jaar werkervaring als (directie)secretaresse en wil je meer dan de agenda bijhouden en vergaderruimtes boeken? Dan heeft YoungCapital...

Lees meer

Vragen?

Heb je vragen over onze traineeships of wil je op de hoogte blijven van de startdata?
Neem contact met ons op via 06-13094865 of stel hier je vraag.


Stel Hier je Vraag
*
*
*