Wij leiden jou op tot een super gewilde Digital professional!

Digital is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Met de traineeships van Digital Professionals leiden wij je op tot online professional en steel jij straks de show!

Je volgt intensieve trainingen, je ontwikkelt je tot de beste versie van jezelf met het persoonlijk leiderschapsprogramma en upgrade je cv met de titel “Digital Hero”.

Wat je écht doet!

Het Digital traineeship start met een intensieve bootcamp van 2 tot 4 weken. Bootcamp overleefd? Dan gaan we echt beginnen! Het traineeship is een combinatie van werken en leren, waarbij we je naast specialistische masterclasses ook bredere kennis van het digitale vakgebied meegeven.

En verder:

  • Betaald Digital traineeship van anderhalf jaar binnen een te gekke organisatie;
  • Uitgebreide coaching en begeleiding van een talentmanager;
  • Een gaaf persoonlijk ontwikkelingsprogramma;
  • Ontwikkelen van je vakkennis door het behalen van certificaten;
  • Fun! Show us your rebel mindset;

Wie ben jij?

Je hebt een hbo- of wo-diploma in bijvoorbeeld bedrijfskunde, economie of bètarichting op zak en oriënteert je op een carrière in Digital marketing.

  • Je bent nieuwsgierig;
  • Je hebt sterke affiniteit met, én enige ervaring (in de breedste zin van het woord) met Digital marketing;
  • Je bent cijfermatig, analytisch, commercieel en hebt interesse en affiniteit met Java en HTML;
  • In het bezit van het Google Analytics certificaat is een sterke pré;

Onze Digital traineeships

Online marketeer worden? Volg het traineeship tot Digital Marketing Specialist!

Online marketeer worden? Volg het traineeship tot Digital Marketing Specialist!

Wil jij aan de slag als online marketeer maar heb je nog geen berg ervaring? Heb jij zowel commerciële als analytische kwaliteiten? Krijg jij een kick van het behalen van resultaten en heb jij een duidelijke visie op het vakgebied digital marketing? Dan is het traineeship Digital Marketing...

Lees meer

Zowel persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling

Tijdens het digital traineeship volg je trainingen en haal je gewilde certificaten, en word je een super gewilde professional.

Wheel of your professional future Tijdens het digital traineeship volg je trainingen van ervaren professionals, die jou klaarstomen tot een professional binnen de financiële dienstverlening! Meer weten? Klik dan op een training hieronder. Getting Started Bootcamp Fundamentals Advanced Gastspreker Leadership Tour Casepresentatie

Getting started

Bij de aftrap van het Digital traineeship heb je een meet & greet met jouw medetrainees en Komt er een gastspreker vertellen over het digitale landschap.

Bootcamp

Je volgt vier weken een intensieve training van klassikale lessen. Je leert de kneepjes van het vak door middel van theorie en praktijk.

Fundamentals:

Na de bootcamp ben je in het bezit van al je Google Fundamentals. Hiermee laat je zien dat je echt een digital professional in spé bent!

Advanced program

Dankzij specialistische trainingen kan je snel een verdiepingsslag maken in je kennisniveau. Dit kan je direct toepassen bij je opdrachtgever.

Gastspreker

Managers en directeuren uit het bedrijfsleven nemen jou mee in de laatste innovaties en trends binnen Digital.

Personal Leadership

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij dit traineeship centraal. Je krijgt trainingen die gericht zijn op het verbeteren van jouw competenties en je zal intensief begeleid worden door een talent manager. Zo weet je zeker dat je het maximale uit jezelf haalt.

Start up tour

Een kijkje in de toekomst van het bedrijfsleven.  Als trainee ontmoet je start-ups in het hippe B. Building in Amsterdam en ga je met hen in gesprek. Tijdens deze ontdekkingstocht doe je nieuwe ideeën op die je meeneemt naar je opdrachtgever. Zo kun jij innovatief zijn en geef je jouw opdrachtgever een ander inzicht op een uitdaging.

Casepresentatie

Je presenteert je case als afsluitende opdracht aan je trainer en aan de recruitmentmanager van YoungCapital Professionals.

Kom werken bij één van onze opdrachtgevers

Hallmark
Havas Media
ABN Amro
Ald Automotive
Ricoh

We hire character, we train skills

Heb je vragen over onze traineeships of wil je op de hoogte blijven van de startdata?
Neem contact met ons op via 06-10704700 of stel hier je vraag.


Stel Hier je Vraag
*
*
*