Met ons traineeship wil je uitgroeien tot professional. Wat je exact hebt gestudeerd, vinden we minder belangrijk. Maar wat je uitstraalt op professioneel vlak, is onlosmakelijk verbonden met jou als persoon. Daarom staat jouw persoonlijke ontwikkeling in ons traineeship centraal. Met een combinatie van werken en leren en De Reis van de Held ontwikkel jij je tot de beste versie van jezelf.

Werken en leren

Wij koppelen jou tijdens je traineeship al aan een toonaangevende opdrachtgever. Zo kun je werken en leren tegelijk. Je leert vakinhoudelijke kennis tijdens onze trainingen en doet ondertussen waardevolle praktijkervaring op. In ons grote netwerk van honderden bedrijven vinden we altijd een bedrijf dat bij jou past. YoungCapital en jouw opdrachtgever houden je voortgang scherp in de gaten. Door de gouden combinatie van werken en leren ontwikkel jij je dus bijna dubbel zo snel!

Word de beste versie van jezelf

Als toekomstig professional telt jouw persoonlijkheid voor ons zwaarder dan je studieachtergrond. Een belangrijk onderdeel van ons traineeship is daarom De Reis Van De Held: een persoonlijk ontwikkelings-programma over vijf leadershipcompetenties. Je gaat op zoek naar jouw unieke talent en wat er nodig is om dat talent volledig in te kunnen zetten.

Zo word je de beste versie van jezelf en kost het je minder energie om meer voor elkaar te krijgen!

Persoonlijke coaching

Professionele begeleiders en coaches van In-Venture hebben een speciaal lesprogramma voor De Reis Van De Held samengesteld.

Samen met je medetrainees volg je modules met verschillende ervaringsgerichte opdrachten. Tussen iedere module door voer je een individueel gesprek met je coach. Hier worden jouw voortgang en persoonlijke leerdoelen besproken en kun je terecht voor persoonlijke coaching en advies.

Heb je vragen over het traineeship? Bel 020-3118290 of stel hier meteen je vraag

Stel hier je vraag
*
*
*

Life begins at the end of your comfort zone

Tijdens De Reis van De Held ontwikkel je vijf leadershipcompetenties:

{{ theme.subject }}

{{ theme.text }}

We hire character, we train skills