Je bent hier met een reden:

Je wilt leuke, slimme, jonge mensen binnenhalen, die helpen om een verandering teweeg te brengen. Dat komt goed uit. Wij kennen ruim 5 miljoen veelbelovende jongeren die aan de slag willen. Bij jou.

Wat er niet is, kun je maken

Een onvindbaar schaap met vijf poten? In sectoren als IT, finance, digital en techniek is talent schaars. Maar niet voor ons. Wij selecteren onze trainees niet op opleidingsrichting, maar op persoonlijkheid, interesse en energie. Want dat bepaalt of je succesvol wordt. Door intensieve coaching en begeleiding van onze talentmanagers zijn ze vanaf dag 1 productief.

Persoonlijke ontwikkeling

Onze trainees hebben persoonlijkheid, zijn leergierig en gewoon slim. Ze hebben hun mbo-, hbo- of wo-opleiding afgerond en kunnen full time bij je aan de slag. Wij zorgen dat ze vakinhoudelijk opgeleid zijn met de kennis en vaardigheden van nu.

Daarnaast coachen we ze intensief bij hun persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor staan ze stevig in hun schoenen en kunnen ze het beste uit zichzelf halen. We leren ze hun frisse blik te gebruiken en patronen te doorbreken. We helpen ze jouw bedrijf te vernieuwen. En als je tevreden bent, dan neem je de trainee na 1,5 jaar in dienst. Zonder overnamefee.

Daarom kiezen bedrijven voor ons:

  • Vacatures worden eindelijk ingevuld door een high potential
  • Trainees ontwikkelen zich vakinhoudelijk én werken aan hun persoonlijkheid.
  • Onze talentmanagers coachen de trainees intensief.
  • Je kunt trainees in dienst nemen zonder overnamefee.

Dit zijn bedrijven waar wij mee werken:

suitsupply
Belastingdienst
ALD Automotive
Enalbe-U
KLM
GX-Software
Gasunie
BDO
Telfort
leaseweb
Ricoh
Persgroep
Arvato Bertelsmann
Bilderberg Hotel
ABN AMRO
Nationale Nederlanden
Achmea
Rabobank

Meer weten?

Bel ons op 020 - 6531544 of neem contact op met één van onze vestigingen bij u in de buurt


Stel Hier je Vraag
*
*
*