Van junior business controllers tot CDD/KYC-analisten

In 1,5 jaar tijd ontwikkelen deze trainees zich tot vakvolwassen specialisten met de juiste kennis en benodigde Wft-certificaten om op een finance-, risk-, compliance- of actuariële afdeling te werken.

Combinatie van leren en werken

Trainees met een passie voor finance en een afgeronde hbo- of wo-opleiding volgen een intensief programma. Hier ontwikkelen ze zich tot servicegerichte talenten met analytisch vermogen en een ondernemende instelling. Ze leren bovendien goed samenwerken en communiceren.

Klantgerichte adviseurs in financial services

In het traineeship Financial Services leiden we trainees op tot backoffice-, midoffice- of frontoffice-medewerkers met klantcontact of administratieve functies. We trainen ze in onze Wft-University en geven een communicatie- en customer obsession-training.

Specialisten in bestrijden financieel-economische criminaliteit

In het traineeship CDD/KYD leiden we specialisten op het gebied van fraude, risk en customer diligence. Zij leren onder andere transaction monitoring, documentation en het maken van client surveys. Natuurlijk behalen deze talenten ook hun Wft- en Wwft-certificaat.

Data-analyse, Lean en Visualisatie

In het traineeship Financial Data leiden we analytisch sterk talent op in onder andere data-analyse. Zij behalen onder andere de certificaten voor Excel, Data-analyse en Green Belt Lean.

Dit zeggen onze trainees en studenten:

Deze bedrijven kiezen ook voor YoungCapital:

suitsupply
Belastingdienst
ALD Automotive
Enalbe-U
KLM
GX-Software
Gasunie
BDO
Telfort
leaseweb
Ricoh
Persgroep
Arvato Bertelsmann
Bilderberg Hotel
ABN AMRO
Nationale Nederlanden
Achmea
Rabobank

Onze trainees zijn:

  • vakinhoudelijk opgeleid met de kennis van nu;
  • direct inzetbaar;
  • ondernemend en ambitieus;
  • vol lef en hebben een frisse blik;
  • zonder afkoopfee in dienst te nemen.