Rookworst

Er is altijd werk

Het onderwerp waar je bijna je hele leven mee bezig bent: werk. Of het nou voor een baas is, voor jezelf, betaald of onbetaald. Om de huur te betalen of om je dromen waar te maken: er is altijd werk. Laat je niet gek maken door wat anderen doen of het pad van anderen, begin gewoon ergens. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van branches waarin jij aan de slag kunt.

Geen tijd te verliezen.

Geen cv, geen motivatiebrief: binnen een paar klikken heb je gereageerd op een vacature. Het enige wat je nodig hebt is jezelf en je eigen visie.

Rookworst de Podcast special over werk

Langs welke media wil je gaan om je album te promoten?’ vroegen we aan Hef. ‘Geen één man, fok het, ik doe het deze keer zelf’, was het antwoord dat we kregen. Een ongecensureerd gesprek volgde en een nieuwe traditie was geboren: Rookworst. De enige podcast waarin alles bespreekbaar is en geen enkel onderwerp te ver gaat. Zo komt in de Rookworst special die we in samenwerking met YoungCapital hebben gemaakt ook het onderwerp “werk” aan bod. Het onderwerp waar je zowat je hele leven mee bezig bent. Welke ervaringen hebben de gasten aan tafel en hoe zijn ze gekomen waar ze zijn? Check de aflevering op 23 oktober!

Ga aan de slag bij rookworst

Heb je altijd al bij Rookworst willen werken? Dat komt mooi uit. Wij zoeken namelijk een producer. Iets voor jou? Check de vacature en solliciteer snel.

Check onze rookworst vacaturesSmaak te pakken?

Nog meer banen?

YoungCapital heeft er duizenden.