Moet je snel een overzichtelijk cv maken, maar heb je weinig tijd? Of ben je op zoek naar een gratis cv-template? Dan ben je hier aan het juiste adres. Upload je bestaande cv of vul de lege velden in. Kies daarna uit verschillende lay-outs voor een professionele look en download gratis je cv!

Een professioneel cv is belangrijk

Zoek je werk? Dan heb je een sterk cv nodig. Want je cv is en blijft je belangrijkste visitekaartje. Jouw cv is zelfs het allereerste dat onze recruiters bekijken. Dan kan het er maar beter goed uitzien, toch? Bij YoungCapital werken honderden recruiters. Wij weten dus precies waar zij op letten. En dus ook hoe je een goed cv maakt. Dat hebben we vertaald in een cv-builder; een gratis template voor je cv.

Gratis een professioneel cv maken

Met de cv-builder kun je gratis een professioneel cv maken. Je kunt dat op twee manieren doen: upload een bestaand cv en vul je gegevens aan. Je kunt de volgorde veranderen, extra tekstblokken toevoegen en kiezen uit verschillende lay-outs. Heb je geen bestaand cv? Geen probleem! Hier kun je gemakkelijk een cv maken. Je ziet precies wat je moet invullen! Ben je klaar met het invullen van je gegevens? Dan kun je je gratis cv downloaden als pdf.

Zeker weten dat je cv compleet is

Onze cv-builder is gebaseerd op jarenlange ervaring van onze recruiters. Zij weten als geen ander wat belangrijk is aan een cv. Wil je zeker weten dat je cv compleet is? Upload ‘m dan in deze cv-builder. Dit programma leest je cv uit en rangschikt de informatie op logische wijze. Zie je nog lege vakjes bij de invulvelden? Dan is dat informatie die ontbreekt.

Do’s en don’ts bij het maken van een cv

Wat voor cv’s belanden direct op je ja-stapel? En welke gaan direct de prullenbak in? Bekijk de video hiernaast om te zien waar recruiters warm of juist koud van worden bij het checken van cv’s.

Wat zet ik wel en niet op mijn cv?

Dat is een goede vraag! Zet je erop dat je een marathon hebt gelopen? Of dat je bij een studentenvereniging zit? En wat doe je met dat gat, waarin je een tijdje geen baan of studie hebt gehad? Bekijk de video hiernaast om te zien wat onze recruiters jou adviseren!