Ga stage lopen als recruitment consultant bij YoungCapital in Amsterdam

Zoek jij een stage na de zomer en wil jij een kijkje achter de schermen nemen bij ons? Ga stage lopen als recruitment consultant bij YoungCapital!

32 - 40 uur per week
€450 Per maand

Wat ga je doen?

Jij draait mee als volwaardige collega

Ja, dat klinkt goed hé?! Als recruitment consultant stagiaire bij YoungCapital zul je alle taken van A-Z zelf op gaan pakken. Natuurlijk wordt je hierin goed begeleidt en daarin krijg je steeds meer eigen verantwoordelijkhed. Je benaderd bedrijven om mee samen te werken, je schrijft zelf de vacatures in een YoungCapital stijl, je belt de kandidaten allemaal zelf na en plant intakegesprekken met hen in. Is het een match? Mooi! Dan stel je de kandidaat voor aan de klant. 

Je leert goed prioriteiten stellen

Omdat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor het hele wervingsproces van A-Z bestaat je agenda uit veel verschillende afspraken. Je zal in het begin veel met collega's meelopen en daarna zul je snel je eigen afspraken inplannen. Omdat je op den duur zowel het contact onderhoud met klanten als met de kandidaten, leer je goed prioriteiten te stellen. Het werk ligt nooit stil en er zijn altijd taken om op te pakken. 

Je komt in een gezellig team te werken in de Houthavens van Amsterdam

Het team bestaat uit 10 enthousiaste collega's en in deze groep is plaats voor jou! Binnen ons team zijn we op zoek naar een stagiair die veel wil leren en niet bang is om fouten te maken. Je wordt gekoppeld aan een buddy die jou zal begeleiden gedurende je stage. Als team werken we hard én vinden we het belangrijk om naast werk veel leuke dingen te doen. Denk hierbij aan borrels, teamuitjes én weekendjes weg.

Wat wij bieden

  • Een heerlijke stagevergoeding van €450,- per maand voor 40 uur per week;
  • Een stage plek met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Een volledig verzorgde lunch;
  • Borrels op vrijdag;
  • Je komt te werken in een heel gezellig en gedreven team.

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent enthousiast, sociaal én bent niet bang om fouten te maken;
  • Je bent voor minimaal vier dagen per week beschikbaar.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€450 Per maand
Verantwoordelijk voor
Werving & Selectie van kandidaten, adviseren klanten over arbeidsmarkt
Gepubliceerd op
16-04-2024
Elsemiek Nauta

Recruiter

Elsemiek Nauta, bereikbaar op tel. (06) 82122924 of 0682122924

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.