Contact / Vestigingen > Hoofdkantoor Hoofddorp

Hoofdkantoor YoungCapital uitzendbureau Schiphol - Haarlem - Hoofddorp - Aalsmeer

Hoofdkantoor Hoofddorp

Aquarius - Siriusdreef 12
2132 WT Hoofddorp
Tel: (+31) 020 - 653 1544
E-mail: info@youngcapital.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30
Plan hier online uw route of download de routebeschrijving

Werkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital regiokantoor
Hoofddorp voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

020 - 653 1544


Ben je op zoek naar werk?

YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

Schrijf je nu in


Ons uitzendbureau in Hoofddorp

Woon je in Hoofddorp en omgeving en ben je op zoek naar een mooie startersfunctie om je carrière een vliegende start te geven? Of studeer je en zoek je een bijbaan die past binnen jouw studierichting? Dan kan ons uitzendbureau in Hoofddorp je wellicht verder helpen. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je door de vele vacatures even niet meer weet waar je moet kijken. Dan kunnen wij je uit de brand helpen!

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Hoofddorp?

Bij ons uitzendbureau in Hoofddorp hebben we tal van vacatures online staan waar we maar al te graag goede kandidaten voor op gesprek laten komen. Wacht dacht je van een leuke bijbaan als verkoopmedewerker? Of een startersfunctie binnen de IT? Voor afgestudeerden van een informaticastudie zijn er met regelmaat mooie traineeships waarop jij kunt solliciteren. Om op een functie te solliciteren, hoef je jezelf alleen maar in te schrijven. Dit doe je heel gemakkelijk online. Door hier te klikken, kun je kijken welke vacatures er nu openstaan. Doe dit vandaag nog, dan kun je meteen met je sollicitaties aan de slag.

Makkelijk te bereiken uitzendbureau in Hoofddorp

Ons uitzendbureau in Hoofddorp is ook het hoofdkantoor van YoungCapital. Het heeft een gunstige ligging op een bedrijventerrein en is met de auto vanuit meerdere richtingen uitstekend te bereiken. Bij ons uitzendbureau kun je gewoon voor de deur parkeren. Als je geen auto hebt, kun je ook met de trein of bus naar ons toe komen. Het centraal station van Hoofddorp bevindt zich op een kwartier lopen van ons uitzendbureau. Er rijden ook bussen vanaf het station en Schiphol naar onze vestiging in Hoofddorp. Dus wil je eens langskomen om samen met ons de openstaande vacatures door te nemen? Dan verwelkomen we je graag!

Wilt u weten wat YoungCapital voor u kan betekenen in Hoofddorp op het gebied van uitzendkrachten?
Of bereken online de kosten van onze uitzendkrachten.