Contact / Vestigingen > Uitzendbureau Leeuwarden

Uitzendbureau: Leeuwarden - Drachten - Joure - Heerenveen - Sneek YoungCapital

Uitzendbureau Leeuwarden

Willemskade 16
8911 BB Leeuwarden
Tel: (+31) 058 - 294 8580
E-mail: leeuwarden@youngcapital.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30
Plan hier online uw route of download de routebeschrijvingWerkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital uitzendbureau
Leeuwarden voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

058 – 2948580


Ben je op zoek naar werk?

YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

Schrijf je nu in


Ons uitzendbureau in Leeuwarden

Woon jij in het mooie Friesland in de buurt van Leeuwarden en ben je op zoek naar een parttime- of fulltimebaan? Dan ben je bij ons uitzendbureau in Leeuwarden aan het juiste adres. Hier kunnen we je helpen bij jouw zoektocht. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende functie om je carrière mee te beginnen of een bijbaantje zoekt in het centrum van de stad, maakt wat dat betreft helemaal niets uit. Wij hebben voor studenten, starters en young professionals de leukste vacatures online staan.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Leeuwarden?

Zoek je een bijbaan die heel makkelijk met je studie te combineren is? Dan kun je bij ons uitzendbureau in Leeuwarden een paar mooie vacatures voor callcenter medewerkers vinden. Daarvan staan er vaak wel een paar open in en rondom de stad. Datzelfde geldt voor vacatures binnen de horecabranche. Ook voor starters en young professionals is er vanuit ons uitzendbureau in Leeuwarden heel wat mogelijk. Kom gerust eens langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Schrijf je ondertussen alvast online in, zodat je kunt solliciteren als je een vacature voorbij ziet komen die je aanspreekt. Bekijk hier welke vacatures in Leeuwarden er nu open staan.

Makkelijk te bereiken uitzendbureau in Leeuwarden

Ons uitzendbureau in Leeuwarden heeft een gunstige ligging aan de rand van het centrum van de stad. Het bevindt zich op slechts korte loopafstand van het centraal station van Leeuwarden, waardoor het met de trein prima te bereiken is. Met de auto rijd je ook gemakkelijk naar onze vestiging toe. Neem nadat je bij ons uitzendbureau in Leeuwarden bent langs geweest ook vooral even de tijd om het centrum van de stad te ontdekken. Wellicht ga je hier in de toekomst werken. Dan kun je maar beter alvast weten wat er allemaal te doen is!

Kom jij ook langs bij het YoungCapital uitzendbureau in Leeuwarden? Je bent altijd welkom!

Wilt u weten wat YoungCapital voor u kan betekenen in Leeuwarden op het gebied van uitzendkrachten?
Of bereken online de kosten van onze uitzendkrachten.