Contact / Vestigingen > Uitzendbureau Zwolle

Uitzendbureau Zwolle YoungCapital

Sassenstraat 37
8011 PB Zwolle
Tel: (+31) 038 - 425 0710
E-mail: zwolle@youngcapital.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30
Plan hier online uw route of download de routebeschrijving

Werkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital uitzendbureau
Zwolle voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

038 – 425 0710


Ben je op zoek naar werk?

YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

Schrijf je nu in

Ons uitzendbureau in Zwolle

Wil jij een top vacature vinden in Zwolle? De groenste stad van Nederland én Europa? Dan moet je zeker een kijkje nemen tussen onze vacatures in Zwolle. Kan jij niet wachten om parttime of fulltime aan de slag te gaan bij een leuk bedrijf in Zwolle? Voor veel functies kun je terecht voor een sollicitatiegesprek bij ons uitzendbureau in Zwolle. Kom langs en wij helpen jou graag op weg!

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Zwolle?

Wil jij parttime of fulltime werken in Zwolle? Of ben jij op zoek naar een startersfunctie, omdat je net klaar bent met je studie? Bij YoungCapital vind je een passende vacature. Vooral commerciële, callcenter- en managementvacatures in Zwolle zijn erg populair. Deze groene stad zit vol met carrièrekansen voor iedereen die wil werken in deze regio. Heb jij een leuke vacature in Zwolle gevonden en erop gesolliciteerd? Dan mag je op gesprek komen bij ons uitzendbureau in Zwolle. Benieuwd naar wat we jou te bieden hebben? Bekijk al onze vacatures in Zwolle hier op de website.

YoungCapital Zwolle is zo te vinden

Vanaf het station is het uitzendbureau van YoungCapital in Zwolle makkelijk te vinden. Vanaf het station hoef je maar tien minuten te lopen. Niet te missen dus! Wil je even stoom afblazen na je sollicitatiegesprek? Ga dan zeker even de binnenstad van Zwolle bezoeken. Zwolle heeft alles wat je van een moderne stad verwacht, zoals winkels, cafés en musea. Kom jij ook langs bij het YoungCapital uitzendbureau in Zwolle? Je bent altijd welkom!

Wilt u weten wat YoungCapital voor u kan betekenen in Zwolle op het gebied van uitzendkrachten?
Of bereken online de kosten van onze uitzendkrachten.