Contact / Vestigingen > YoungCapital Professionals Amsterdam

YoungCapital Professionals Amsterdam

YoungCapital Professionals Amsterdam

Haaksbergweg 75 Margriettoren
1101 BR Amsterdam
Tel: (+31) 020 - 311 8290
E-mail: it-traineeship@youngcapital.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30Werkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital Professionals
Amsterdam voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

020 - 311 8290


Ben je op zoek naar werk?

YoungCapital Professionals biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

Schrijf je nu in

amsterdam zuidoost

abu

Routebeschrijving YoungCapital Professionals Amsterdam

Met de auto

Vanaf de Ring A10 richting Utrecht aanhouden. Op de A2 richting Utrecht afrit 1, Ouderkerk a/d Amstel/Amsterdam Zuidoost nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen. Na het stoplicht met de weg naar rechts afbuigen en bij de stoplichten rechtsaf, daarna eerste stoplicht linksaf en aan het einde van de weg ga je naar rechts. De Margriet toren is vervolgens het 2de gebouw aan je rechter hand.


Met het openbaar vervoer

Trein:

NS Stations Bijlmer ArenA en Duivendrecht liggen op loopafstand van de Magriettoren. Richting Amsterdam en Utrecht wordt u aangeraden via Bijlmer ArenA te reizen. Richting Den Haag en Amersfoort wordt u aangeraden via Duivendrecht te reizen.

Metro:

Op 5 minuten loopafstand van de Margriet toren bevinden zich metrostation Strandvliet en metrostation Bijlmer ArenA. Metrolijnen 50 en 54 stoppen op deze stations. Metrolijn 54 rijdt via Duivendrecht en Amsterdam Amstel naar Amsterdam Centraal. Metrolijn 50 rijdt via Duivendrecht en Amsterdam Zuid WTC naar Sloterdijk.

Bus:

Vanuit de regio is de Margriet toren ook per streekbus te bereiken met de lijnen 29, 158, 174, 177 en 178 (www.gvb.nl). De Zuidtangent (www.zuidtangent.nl) rijdt vanaf het station Haarlem via Hoofddorp, Schiphol en Amstelveen naar station Bijlmer ArenA. Bijlmer ArenA ligt op loopafstand van de Amsterdam ArenA.