Doorzoek de F.A.Q's

Ik ben ziek, wat moet ik doen?

Wat vervelend dat je ziek bent. Omdat je bij YoungCapital in dienst bent en bij een ander bedrijf werkt, moet je je twee keer telefonisch ziekmelden.

Bel eerst jouw leidinggevende, uiterlijk een half uur voor je dienst begint. Bel ook voor 10.00 uur jouw contactpersoon bij YoungCapital om je ziek te melden. Let op: een WhatsApp-berichtje is niet voldoende. Heb je gebeld? Dan kun je lekker uitzieken. Beterschap!

Word je tijdens het werken ziek? Meld dit dan persoonlijk bij jouw direct leidinggevende. Vergeet niet om ook je contactpersoon bij YoungCapital te bellen en je ziek te melden.

Wat wordt er van jou verwacht

YoungCapital kijkt naar wat je nog wel kan. Werken met 40 graden koorts gaat lastig, maar heb je geen stem en werk je in een callcenter? Dan is er misschien nog wel administratie te doen. Van jou verwachten we dat jij er alles aan doet om zo snel mogelijk weer je werk te kunnen hervatten.

YoungCapital geeft de ziekmelding door aan Qare, die checkt hoe het met je gaat. Het is belangrijk dat je telefonisch bereikbaar bent voor Qare en YoungCapital. Ben je niet bereikbaar, dan kan dit gevolgen hebben voor jouw loondoorbetaling tijdens ziekte. Verblijf je op een ander adres, bijvoorbeeld een zorgadres? Laat dit dan weten aan Qare en aan YoungCapital.

Dit zijn de contactgegevens van Qare : 088-1021600 en info@qareflex.nl.