Picnic bezorger vacatures

Er zijn 5 vacatures voor bezorger bij Picnic gevonden

Werken bij Picnic als bezorger

Als Picnic bezorger verdien jij je al roadtrippend je centen. Als boodschappen bezorger is het namelijk jouw taak om boodschappen af te leveren bij klanten van deze online supermarkt. Je bereidt de route voor en gaat vervolgens op pad met een van de smalle, elektrische autootjes die zo kenmerkend zijn voor dit bedrijf. Boodschappen bezorgd en klanten tevreden? Dan ga je terug naar de hub en sluit je de werkdag gezellig af met collega’s. Zie jij jezelf al gaan? Bekijk dan of er toffe Picnic bezorger vacatures bij jou in de buurt openstaan en solliciteer via YoungCapital. Niet wat je zoekt? We hebben ook veel Picnic vacatures voor andere functies, zoals orderpicker.

Picnic bezorger worden

Om als Picnic bezorger te kunnen werken, heb je een rijbewijs B nodig. Yep, ook voor die kleine, elektrische wagentjes waar dit bedrijf mee werkt, is een “gewoon” rijbewijs verplicht. Als bezorger bij Picnic ben je dus minimaal 18 jaar oud. Ervaring is dan weer minder belangrijk. Als je wordt aangenomen, krijg je een uitgebreide training die je voorbereidt op de job. Daarna kun je meteen zelfstandig aan de slag. Voor hoeveel uur per week? Dat is aan jou. Picnic bezorgers kiezen zelf wanneer en hoeveel ze werken. Dus of je nou 16 of 40 uur per week aan de slag wilt, de Picnic bezorger vacatures zijn een kijkje waard. Valt het aanbod tegen? Ook bij andere bedrijven hebben we veel bezorger vacatures openstaan, bijvoorbeeld voor maaltijdbezorger.

Als Picnic chauffeur werk je heel zelfstandig, maar dat betekent niet dat je nooit contact hebt met je collega’s. Je ziet ze bijvoorbeeld voor en na de ritten op de hub en tijdens de legendarische borrels. En heb je ambities om door te groeien? Ook dat is mogelijk bij dit bedrijf. Picnic breidt maandelijks uit en verovert beetje bij beetje het hele land, maar dat kunnen ze natuurlijk niet alleen. Daarom bindt dit bedrijf graag logistiek talent aan zich. Jouw baan als Picnic bezorger is dus misschien slechts het begin van een mooie carrière bij deze online supermarkt. Maar eerst maar eens solliciteren op een leuke Picnic bezorger vacature.


Veelgestelde vragen

 • Wat ga ik doen als bezorger bij Picnic?

  Als Picnic bezorger bereid je eerst je route voor op de hub. Je gaat vervolgens op pad met een elektrisch autootje om boodschappen te bezorgen en zo klanten blij te maken. Na je dienst keer je terug op de hub om je werkdag af te sluiten met collega’s.

 • Kan ik ook in een andere functie werken bij Picnic?

  Op onze pagina met Picnic vacatures zie je welke mogelijkheden er op dit moment zijn bij dit bedrijf.

 • Wat heb ik nodig om Picnic bezorger te worden?

  Om als Picnic bezorger te kunnen werken, heb je een rijbewijs B nodig. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je enthousiast en klantvriendelijk. Relevante werkervaring is handig, maar geen vereiste.

 • Hoeveel ga ik verdienen als chauffeur bij Picnic?

  Het salaris van een bezorger bij Picnic is afhankelijk van je leeftijd en het aantal uren dat je werkt. Op onze pagina over Picnic vind je een handige tabel met meer informatie over het salaris.