Picnic magazijnmedewerker vacatures

Er zijn 6 vacatures voor magazijnmedewerker bij Picnic gevonden

Werken als magazijnmedewerker bij Picnic

Ben jij op zoek naar een actieve (bij)baan? Dan zijn de Picnic vacatures in het magazijn misschien iets voor jou. Als magazijnmedewerker bij Picnic verzamel je boodschappen in het magazijn en pak je deze in. Ook vul je de schappen aan en check je of de kwaliteit van de producten voldoet aan de hoge Picnic-standaard. Dankzij jouw werk kunnen de bezorgers op pad met een goedgevulde bezorgwagen en ontvangen klanten de juiste boodschappen. Iets voor jou? Check dan snel of er een leuke Picnic vacature in het magazijn voor je openstaat. Valt het aanbod tegen? We hebben ook een heleboel andere leuke vacatures bij Picnic én magazijnmedewerker vacatures bij diverse bedrijven.

Word Picnic magazijnmedewerker

Als Picnic magazijnmedewerker verzamel je dus bestellingen. Het is voor dit werk daarom belangrijk dat je ervan houdt om fysiek bezig te zijn. Ook een oog voor detail komt van pas, want je controleert daarnaast de kwaliteit van de producten. Dankzij jouw kritische blik ontvangen klanten alleen verse boodschappen van topkwaliteit. Je doet je werk natuurlijk niet in je eentje, maar in een energiek team met gezellige collega’s. Jullie houden elkaar scherp en gemotiveerd (of anders zorgt de magazijnchef of meewerkend voorman daar wel voor) én zorgen ervoor dat het werk als magazijnmedewerker bij Picnic leuk blijft. Met de positieve energie (en vrijdagmiddagborrels!) zit het namelijk wel goed bij dit bedrijf. Meer weten over deze werkgever? Check dan onze pagina over Picnic.

Ook fijn aan dit werk: de flexibiliteit. Je bepaalt als Picnic magazijnmedewerker namelijk zelf wanneer en hoeveel je werkt. Daardoor is deze baan goed te combineren met bijvoorbeeld je studie of andere verplichtingen. En ben je na een tijdje klaar voor de volgende stap? Het is bij dit bedrijf mogelijk om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld tot leidinggevende. Ook wat locatie betreft zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is er een Picnic magazijn in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Amersfoort, Maastricht en diverse andere steden. Bekijk de Picnic vacatures in het magazijn als je wilt weten voor welke locaties we op dit moment medewerkers zoeken. Ready, set… Solliciteren!


Veelgestelde vragen

  • Hoeveel uur kan ik per week werken als Picnic magazijnmedewerker?

    Je kunt al vanaf 16 uur per week aan de slag als magazijnmedewerker bij Picnic. Daardoor is deze baan goed te combineren met andere bezigheden. Wil je juist fulltime werken? Ook dat is mogelijk.

  • Hoe kom ik aan een baan als magazijnmedewerker bij Picnic?

    Misschien wel via YoungCapital. Bekijk snel wat onze Picnic vacatures in het magazijn jou te bieden hebben.

  • Zijn er doorgroeimogelijkheden als magazijnmedewerker bij Picnic?

    Zeker! Wat dacht je van een leidinggevende functie als teamleider, captain of trainer? Of ga bijvoorbeeld voor een administratieve functie binnen het bedrijf.