Picnic vacatures runner

Er zijn 2 vacatures voor runner bij Picnic gevonden

Werken als Picnic runner

Op zoek naar een flexibele job met veel vrijheid? Wat dacht je van een baan als Picnic runner? Runner is een andere term voor koerier of bezorger. In deze functie bezorg je dus pakketjes, maaltijden of andere producten bij klanten thuis. In dit geval gaat het om boodschappen en ben je dus een boodschappen bezorger, want Picnic is een snelgroeiende online supermarkt. Je gaat op pad in een van de kenmerkende elektrische bezorgwagentjes die je vast weleens op straat ziet rijden en maakt klanten blij met verse boodschappen voor de laagste prijs. Iets voor jou? Bekijk ons actuele aanbod aan Picnic vacatures voor runner en vind de baan die bij je past. Sta je ook open voor ander werk? Check dan ons complete aanbod aan Picnic vacatures.

Jouw baan als Picnic koerier

Wat je precies doet als Picnic runner? Het bezorgen van boodschappen is jouw belangrijkste taak. Aan het begin van je werkdag bereid je je route voor, en vervolgens start je jouw rit in je elektrische bezorgautootje. Het is dus een zelfstandige baan waarin je veel vrijheid hebt. Toch doe je jouw werk als Picnic koerier niet alleen. Naast het contact met klanten, heb je ook contact met je team. Nadat je alle boodschappen hebt bezorgd, keer je namelijk terug naar de hub om de werkdag af te sluiten met collega’s. Zo spreek je de andere bezorgers en orderpickers ook nog eens. Wel zo gezellig.

Hoe smal en geruisloos de elektrische bezorgwagentjes ook zijn, een rijbewijs B is verplicht om ze te mogen besturen. Als je als koerier bij Picnic aan de slag wilt, moet je dus minimaal 18 jaar oud zijn. Dit zijn meteen de belangrijkste vereisten die je in de Picnic vacatures voor runner tegenkomt, want (relevante) werkervaring is niet nodig. Ook wat betreft beschikbaarheid zijn ze flexibel bij Picnic. Fijn voor jou, want zo kun je aan de slag wanneer jij wilt. Een baan als Picnic runner is dus goed te combineren met bijvoorbeeld je studie of andere bezigheden. In de Picnic vacatures voor runner lees je meer over de vereisten en benefits van deze baan. Zoek je liever nog even verder? Tussen onze vacatures voor bezorger vind je nog veel meer toffe banen, bijvoorbeeld als maaltijdbezorger.


Veelgestelde vragen

 • Wat ga ik doen als Picnic koerier?

  Als koerier bij Picnic start je jouw dag met het voorbereiden van je route. Vervolgens ga je op pad in een elektrisch bezorgautootje om boodschappen af te leveren bij klanten. Alles bezorgd? Dan ga je terug naar de hub en sluit daar de werkdag af.

 • Hebben jullie ook andere vacatures bij Picnic?

  Ja, het volledige aanbod vind je op onze pagina met alle Picnic vacatures.

 • Wat zijn de vereisten voor een baan als Picnic runner?

  Als runner bij Picnic heb je in ieder geval een rijbewijs B nodig. Ook is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en klantvriendelijk bent. Ervaring als koerier is minder belangrijk, want tijdens een uitgebreide training leer je de kneepjes van het vak.

 • Hoeveel verdien ik als Picnic runner?

  Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en het aantal uren dat je werkt. Op onze pagina over Picnic vind je meer informatie over de salarissen bij dit bedrijf.