Picnic vacatures shopper

Er zijn 2 vacatures voor runner bij Picnic gevonden

Werken als Picnic shopper

Ben jij op zoek naar een actieve (bij)baan? Als shopper bij Picnic kun je je sportschoolabonnement wel opzeggen. In deze functie werk je namelijk in een magazijn en zoek je bestellingen van klanten bij elkaar. Shopper is dus eigenlijk een andere term voor orderpicker of magazijnmedewerker. Benieuwd of er bij jou in de buurt leuke Picnic vacatures voor shopper openstaan? Check snel ons aanbod op deze pagina en solliciteer. Tip: bekijk ook onze vacatures voor magazijnmedewerker of shopper bij andere bedrijven. Of bekijk onze andere Picnic vacatures. Zo vergroot je je kansen op een leuke job en kun je misschien al snel aan de slag.

Word shopper bij Picnic

Als Picnic shopper verveel je je geen moment. Je loopt met een grote kar met verschillende kratten door het magazijn en verzamelt met behulp van een slimme app snel de juiste producten voor de klanten. Je bent lekker actief bezig en bekijkt ondertussen met een kritisch oog of alle producten vers en van goede kwaliteit zijn. Zo ontvangen de klanten alleen het beste van het beste. Als je solliciteert op een van de Picnic vacatures voor shopper is het belangrijk dat je een teamplayer bent en van aanpakken weet. Dat heb je nodig om samen met je collega’s binnen no time de bestellingen te verzamelen.

Handig: een Picnic shopper job is lekker flexibel. Je bepaalt namelijk zelf wanneer en hoeveel je werkt. Dat kan al vanaf 16 uur per week. Zo is deze baan goed te combineren met andere bezigheden, zoals een studie. Wil je juist fulltime aan de slag? Ook dan kun je solliciteren op onze Picnic vacatures voor shopper. Bovendien zoeken we mensen door het hele land, want Picnic heeft magazijnen in verschillende steden. Check ons aanbod voor de mogelijkheden en solliciteer zodra je een toffe uitdaging tegenkomt. Dan verdien jij je centen binnenkort misschien bij dé online supermarkt van Nederland.


Veelgestelde vragen

  • Wat is het Picnic shopper salaris?

    Hoeveel je als shopper bij Picnic verdient, is afhankelijk van je leeftijd en het aantal uren dat je werkt. Op onze pagina over Picnic lees je er meer over.

  • Hebben jullie ook vacatures voor andere functies bij Picnic?

    Ja, je kunt bijvoorbeeld ook als boodschappen bezorger bij Picnic werken. Bekijk alle vacatures bij Picnic voor de mogelijkheden. En dan hebben we ook nog een heleboel banen als bezorger bij andere bedrijven, bijvoorbeeld als maaltijdbezorger.

  • Heb ik ervaring nodig om als shopper aan de slag te kunnen?

    Voor een baan als Picnic shopper is werkervaring niet vereist. Je krijgt een training als je start en leert de rest snel genoeg door gewoon te doen.