Werkgevers > Recruitment events

Recruitment events

De meeste organisaties werven en selecteren starters en trainees via banenbeurzen, jobboards, studieverenigingen en social media. Dit zijn uitstekende wervingsinstrumenten, maar in de meeste gevallen bereik je als organisatie niet 100% van de doelgroep. Daarnaast zetten de meeste arbeidsmarktconcurrenten deze instrumenten ook in.

U krijgt toegang tot de grootste studentendatabase van Nederland

YoungCapital heeft exclusief toegang tot de grootste online (studenten)database van Nederland met een bereik van 2.029.322 actieve profielen. Als zusterorganisatie van StudentenWerk heeft YoungCapital een systeem ontwikkeld dat talentvolle kandidaten volgt in hun carrière-ontwikkeling tot het moment van afstuderen.

U kunt via ons netwerk als eerste in contact komen met talentvolle kandidaten nog voordat deze afstuderen.

Uw vacatures en recruitment events bovenaan in Google

Onze inschrijvingen komen niet vanzelf, ons online marketing team is gespecialiseerd in zoekmachinemarketing. Met een team van zoekmachinespecialisten en speciale software zorgen wij ervoor dat uw vacatures en events online vindbaar zijn zodat potentiële kandidaten direct op uw vacatures en events kunnen reageren.

Hoe hoger uw vacatures gerangeerd staan in de zoekresultaten van Google, hoe meer potentiële en relevante kandidaten op uw vacatures solliciteren.

Hoe wij werken

YoungCapital heeft 2.029.322 kandidaten in haar database en een ervaren recruitment team wat uit deze 2.029.322 kandidaten de juiste matches selecteert voor uw recruitment events.

Samen met u plannen we een of meerdere recruitment dag(en) en na een uitgebreide selectie worden de matchende kandidaten door ons recruitment team uitgenodigd voor uw recruitment event

Tijdens de dag kunnen de kandidaten kennis maken met uw organisatie en kunt u direct beginnen met selecteren.


Op zoek naar
Young Professionals?
Wij bellen u

*
*
*
*

Deze organisaties gingen u voor: