Grootschalige werving voor NS


Wij nemen uw complete wervingsproces uit handen

Werving

Wij zetten met gemak een grootschalige online wervingscampagne voor u op, schrijven vacatureteksten en genereren snel sollicitaties. Onze recruiters verzorgen de complete screening.

Training

Na de definitieve selectie van de kandidaten, testen en trainen wij via e-learning en onze eigen testomgeving uw tijdelijke medewerkers zodat ze optimaal voorbereid zijn voor uw project.

Planning en verloning

Met slimme software nemen wij uw gehele personeelsplanning uit handen. Ook verzorgen wij de salarisverwerking, uitbetaling en eventuele nazorg.
Case NS: Werving en selectie in sneltreinvaart!


hulp met de ov-chipkaart

Ruim 600 kandidaten op 118 stations

Op 9 juli 2014 werd bij de NS het papieren kortingskaartje officieel vervangen door de OV-chipkaart. Om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft de NS aan StudentenWerk gevraagd kandidaten te werven die reizigers kunnen helpen bij de kaartautomaten. Een uitdagende opdracht: er waren 627 servicegerichte talenten nodig voor 118 stations door heel Nederland.
hulp met de ov-chipkaart

700 intakegesprekken binnen 3 weken

YoungCapital heeft hiervoor een grootschalig werving- en selectieproject opgezet. De eerste selectiefase van onze e-recruitmentstrategie resulteerde in ruim 2000 reacties op de vacature. Door middel van 700 intakegesprekken en 6 trainingsdagen heeft YoungCapital de beste kandidaten geselecteerd. Binnen drie weken was de gehele werving en selectie rond. Het resultaat: 600 projectmedewerkers en 27 projectcoördinatoren.
hulp met de ov-chipkaart

Projectcoördinatoren als centraal aanspreekpunt

Het NS OV Chip-project is zowel in de voorbereiding als in de uitvoering vloeiend verlopen, door het efficiënte projectmanagement. Aan de achterkant coördineerde het accountteam van YoungCapital de werving, training, planning en de verloning van de uitzendkrachten. Op de stations zorgden onze coördinatoren ervoor dat alle reizigers goed te woord gestaan werden door hun projectmedewerkers. De coördinatoren vormden ook het centrale aanspreekpunt tussen YoungCapital en de NS. In totaal heeft YoungCapital ruim 6250 diensten ingevuld.
Deze bedrijven kiezen ook voor YoungCapital

bijenkorf
Nespresso
Media Markt
T-Mobile
NS

Heeft u een uitdaging op personeelsgebied? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken. U gaat energie van ons krijgen!

Ja, neem contact met mij op voor een afspraak


*
*
*
*