Whatever works. work.

Alle werkverhalen op één plek

Werken. We doen het allemaal. Van een bijbaan tot het opzetten van een business. Met alle uitdagingen, struggles en lessen die erbij horen. Onderstaande podcasts zitten bomvol verhalen over werk. De makers delen hun eigen rebel-acties en hilarische momenten, maar ook die keren dat ze onderuit gingen. En in de Supergaande-Youtube-serie worden followers verrast met een bijbaan: pas als ze op de werkvloer staan, weten ze om wat voor werk het gaat. Laat je inspireren, check de mogelijkheden en vind een baan die bij jou past. Whatever works. Work.

Supergaande

De jongens van Supergaande wisten van niets iets te maken. Door het gewoon te doen. En daar helpen ze anderen ook graag mee. Daarom zoeken ze in hun YouTube-serie de vetste vacatures op. En helpen Ta Joela en Fraasie hun followers op hun eigen manier aan een bijbaan. Nieuwsgierig?

Check de afleveringen

Met de Gurnels

In deze podcast kletsen de meiden van Met de Gurnels over de baantjes die zij hadden voordat Instagram hun core business werd. En geven ze tips over hoe je in rap tempo aan een glamorous job komt. Dus, pak die matcha latte erbij en duik in de wereld van (internationale) mode, media en ondernemen.

Check de afleveringen

FCA Daily

Een shirt kopen van je favoriete club of op awayday naar het buitenland? Alles kost geld. Daarom hebben de jongens van FCA Daily de leukste vacatures uitgezocht. Ook delen ze hun eigen werkervaringen en die van (oud-)profvoetballers. Tune in en scoor die topbaan.

Check de afleveringen

Rookworst

Werken: je doet het bijna je hele leven. Daarom zetten Hef en zijn tafelgasten in deze drie uur durende Rookworst-special werk centraal. Ze delen vette vacatures en voeren open, echte gesprekken. Over hun eigen banen en side hustles, van vroeger en nu. En over hun individuele pad naar succes. Want iedere route is goed, zolang het maar goed voelt.

Check de afleveringen

Pantelic Podcast

Wil jij werken als een Ajacied? Mooi. Want in deze afleveringen vertellen de jongens van de Pantelic Podcast hoe je dat doet. Ze delen hun eigen werkverhalen, die van (oud-)Ajax-spelers en zoeken naar topvacatures. Zeker het luisteren waard, want met deze jobs wordt jij ook de beste.

Check de afleveringen

Het Tussenuurtje

Het leven wordt duurder en duurder. Die bijbaan heb je écht nodig. Maar dan wil je natuurlijk wel de beste. In deze podcast-afleveringen nemen de jongens van Het Tussenuurtje je mee in de bijbanen die zij hebben gehad. En de bijbanen die zij wel zien zitten. Luisteren, dus.

Check de afleveringen

Amsterdamse Mokkels

De Amsterdamse Mokkels nemen je mee in de baantjes die zij hebben gehad en delen de meest hilarische en gênante momenten. Want wie zei dat werken saai hoeft te zijn? In ieder geval niet met deze Mokkel-baantjes. Misschien zit er wel één voor jou tussen?

Check de afleveringen

Cor Potcast

Niet iedereen wordt topsporter. Daarom vertellen ex-profvoetballers van de Cor Potcast hoe je ook op andere manieren geld kunt verdienen. Ze duiken in hun eigen cv en gaan op zoek naar werk voor Vriends. Tune in en vind een baan die bij je past.

Check de afleveringen