In de giftbox

  • Bluetooth speaker
  • USB-kabel
  • Audio-kabel
  • Manual
  • Beschermhoes

Verbinden

Draadloos via Bluetooth

Druk de aan-uitschakelaar (1) in. Je hoort ‘Work’ als de speaker aangaat en daarna een geluid dat aangeeft dat hij klaar is om verbinding te maken. Zorg ervoor dat Bluetooth op je smartphone, tablet of laptop aanstaat en maak verbinding met ‘YC Beats’. Een geluid geeft aan dat je verbonden bent.

Met kabel

Druk de aan-uitschakelaar (1) in. Wanneer je ‘Work’ hoort, staat de speaker aan. Stop de audiokabel in de audio-ingang (2).

Volumeknoppen

Harder of zachter? Druk de volumeknoppen (4 + 5) kort in. Houd je ze langer ingedrukt, dan zap je naar het volgende of vorige nummer.

Urenlang goede muziek met één keer opladen

Urenlang naar muziek luisteren zonder op te laden? Het kan met deze speaker. Afhankelijk van het volumegebruik gaat de batterij tot wel 10 uur lang mee!

Opladen van de speaker

Lege batterij

Wanneer de batterij bijna leeg is, gaat het LED-lampje knipperen en hoor je elke 30 seconden een alarm. Vijf tot tien minuten na het eerste alarm schakelt de speaker automatisch uit.

Opladen

Laad je speaker altijd op met de bijgevoegde USB-laadkabel. Dit kan 2 tot 3 uur duren. Als de speaker volledig is opgeladen, gaat het LED-lampje branden. Wil je de speaker opladen terwijl je muziek aan het afspelen bent? Dan kan het bluetooth-signaal wegvallen. Schakel het apparaat aan en uit om het signaal te herstellen.

Batterij informatie

In de speaker zit een oplaadbare batterij. Gebruik altijd de bijgevoegde USB-oplaadkabel om de speaker op te laden, en koppel de speaker meteen los als de batterij vol is. Zo gaat deze langer mee.

IPX4-Waterdichtheid

De speaker heeft een IPX4-waterdichtheid. Ofwel: de speaker is ‘plensdicht’ en hij kan prima wat gespetter en gedruppel hebben maar een duik onderwater overleeft hij niet. Handig voor als je muziek wilt luisteren bij het zwembad of op het strand.

Vragen of een defect?

Neem contact op met de medewerker van YoungCapital waar je het geschenk van hebt gekregen.