EVERYBODY WORK

(Job)coaching bij YoungCapital

Heb je het gevoel dat je vastzit in oude gewoontes en extra begeleiding nodig hebt om jouw carrière op de juiste koers te krijgen? Of ben je gewoon op zoek naar dat extra zetje in de juiste richting om jouw (werk)dromen waar te maken? Onze (job)coaches zijn er om jou te helpen!


coachgesprek

Bridging the gap, zo helpen wij jou

Bij YoungCapital begrijpen we de uitdagingen waarmee jij als jongere vandaag de dag te maken hebt. Je inzetten als werknemer, stagiaire of student. Klinkt heel normaal, maar het is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zonde, vinden wij! Want iedereen verdient de kans op een fijne werkplek.

telefonerende vrouw

What's in it for you?

  • Persoonlijke begeleiding van ervaren coaches in 3-5 gesprekken
  • Praktische adviezen voor het verbeteren van jouw cv en sollicitatievaardigheden
  • Toegang tot een e-learning platform om jouw professionele skills te verbeteren
  • Breed netwerk aan werkgevers en vacatures
  • Flexibele (online) afspraken, af te stemmen op jouw agenda.
Voor wie is Everybody Work precies?

What we do

Onze jobcoaches zijn ervaren professionals die jou stap voor stap begeleiden. Of je nu vastloopt in oude gewoontes, worstelt met gezondheidsproblemen, of gewoon wat extra begeleiding nodig hebt, wij staan klaar om jou te helpen. Samen kunnen we bijvoorbeeld jouw sterke punten ontdekken, obstakels overwinnen of een persoonlijk actieplan opstellen om jouw persoonlijke ontwikkeling of carrière een boost te geven.

Dus, tijd voor verandering. Met onze gratis coaching bieden we begeleiding en praktische ondersteuning die jij nodig hebt om jouw doelen (groot of klein) waar te maken.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je eigenlijk gewoon direct aan de slag? Laat hier je gegevens achter en een van onze jobcoaches neemt contact met je op.

YoungCapital verwerkt jouw persoonsgegevens om je aanmelding voor het  Everybody Work-traject persoonlijk met jou te kunnen bespreken. Meer weten over hoe YoungCapital omgaat met jouw persoonsgegevens? Lees het in ons privacystatement.

Zoek je ander soort hulp qua werk?

Er zijn meer organisaties die je kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld op weg naar vrijwilligerswerk, een stage of eigen bedrijf. Benieuwd wie jou het beste kan helpen? Bekijk de beslisboom op de website van JongPIT. Deze helpt je met het kiezen van een organisatie die bij je past.