EVERYBODY WORK

Gewoon aan ’t werk, ook als dat minder vanzelfsprekend voor je is

Werken. Het klinkt heel normaal. Maar als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt en bijvoorbeeld (chronisch) ziek bent, dan is dat minder vanzelfsprekend. Zelfs al zit je bomvol motivatie. Zonde, vinden we bij YoungCapital. Want ook jij verdient het om je talenten op de werkvloer van een tof bedrijf te ontwikkelen. Dus, tijd voor verandering. Met Everybody Work: de plek waar jouw ontwikkeling en de weg naar werk centraal staan.

MELD JE AAN


vergadering op kantoor

De afstand tot de arbeidsmarkt overbruggen: zo pakken wij dat aan

Jouw motivatie en kwaliteiten zijn er, maar aan passende werkplekken en werkgevers die goed begeleiden, ontbreekt het vaak. Daar werken wij bij YoungCapital aan. Wij zorgen ervoor dat werkgevers openstaan voor jouw talenten. Daarnaast bieden we jou niet zomaar werk aan, maar een kosteloos coachingstraject op maat.

coachgesprek

Jij de wil. Wij de coaching en het netwerk

Everybody Work maakt persoonlijke coachingstrajecten op maat. Tijdens het traject leer je zelf de regie te pakken en focus je op jouw ontwikkeling. Allemaal op basis van jouw talenten, krachten en behoeftes, zodat wij je kunnen matchen met een werkgever die past bij jou en jouw wensen. Zo wordt werken ook voor jou een leuk en leerzaam avontuur dat bij je past.

telefonerende vrouw

What’s in it for you?

Gerichte coaching en trainingen. Met een persoonlijke jobcoach en ondersteuning op de werkvloer. Maar we gaan nog een stap verder. Want om lekker aan ’t werk te gaan, kijken we niet alleen naar de belangrijkste professionele skills. Jouw persoonlijke skills verdienen net zoveel aandacht. Is het maken van nieuwe contacten bijvoorbeeld een uitdaging voor je? Dan werken we aan het verbeteren van je sociale vaardigheden. We helpen je dus niet zomaar aan een job, maar coachen je naar een werkplek voor langere tijd waar jouw talenten zich kunnen ontwikkelen.

Voor wie is Everybody Work precies?

Voor wie is Everybody Work precies?

Onze eerste coachingstrajecten zijn we gestart in samenwerking met Stichting 180. Een programma specifiek gericht op jongeren met een chronische aandoening. Inmiddels helpen we een veel bredere doelgroep. Dus, ervaar jij een afstand tot de arbeidsmarkt en is het voor jou lastig om een geschikte baan te vinden, terwijl je niet kunt wachten om ergens aan de slag te gaan? Wij helpen je graag.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je eigenlijk gewoon direct aan de slag? Laat hier je gegevens achter en een van onze jobcoaches neemt contact met je op.

YoungCapital verwerkt jouw persoonsgegevens om je aanmelding voor het  Everybody Work-traject persoonlijk met jou te kunnen bespreken. Meer weten over hoe YoungCapital omgaat met jouw persoonsgegevens? Lees het in ons privacystatement.