Onze certificaten

Quality first

Beter, sneller en slimmer zijn. Daar zijn we altijd op gericht. Doen wat we beloven, de beste kwaliteit leveren en onze prestaties continu meten. Want meten = weten. We leggen de lat steeds hoger voor onszelf en voldoen daarmee aan verschillende internationale kwaliteitseisen. Deze erkenning vinden wij belangrijk en laten we graag zien.

ABU-certificaten

Wij zijn lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). ABU-leden staan voor kwaliteit en goed werkgeverschap. En voor het naleven van de cao, Arbowet en andere wet- en regelgeving. Niet alleen de flexwerker profiteert van een goede cao, ook de inlener kan zo concurrerend en flexibel blijven. Kwalitatief goed uitzendwerk is ook van maatschappelijk belang, omdat het voor veel groepen een opstap naar een vaste baan is. YoungCapital heeft de volgende certificaten:

ISO-certificaten

Wij dagen onszelf altijd uit. Willen groeien, leren en verbeteren. Daar zijn onze ISO-certificeringen een mooi bewijs van. Ze tonen aan dat we bedrijfsprocessen, producten en diensten non-stop evalueren en verbeteren. En dat we voor 100% voldoen aan internationale kwaliteitsnormen.

  • ISO 9001
  • Dit is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het systeem van YoungCapital is gericht op het continu verhogen van de klanttevredenheid, door producten en diensten te leveren die aan de eisen en verwachtingen van de klant voldoen. Ons ISO 9001-certificaat voor 2019 - 2022 is in 2021 verlengd. Daardoor zijn we nu tot en met 2024 gecertificeerd.
  • ISO 14001
  • Wij bouwen iedere dag aan een toekomst waarin alles mogelijk is. Ook op het gebied van duurzaamheid en milieu. ISO 14001 is de internationale norm voor milieumanagementsystemen.

Met het ISO 14001-certificaat laten wij zien dat we een passend milieubeleid hebben en onze milieu- en duurzaamheidsprestaties altijd verbeteren. Zo stimuleren wij duurzame mobiliteit, en bieden we tijdens de lunch alleen biologische en lokale producten aan, die grotendeels vegetarisch of veganistisch zijn. Daarnaast minimaliseren we voedselverspilling, hebben we multi-inzetbaar meubilair en optimaliseren we continu het klimaat in kantoren.

Nathalie staat voor je klaar

Nathalie staat voor je klaar

Meer weten over onze certificaten, kwaliteitsnormen of doelstellingen? Lees dit interview met Nathalie van Boven, onze Coördinator Quality Improving. Of neem direct contact met haar op via n.vanboven@youngcapital.nl of 06 - 14 01 42 75