Onze certificaten

Quality & Security first

Beter, sneller en slimmer zijn. Daar zijn we altijd op gericht. Doen wat we beloven, de beste kwaliteit leveren en onze prestaties continu meten. Want meten = weten. We leggen de lat steeds hoger voor onszelf en voldoen daarmee aan verschillende internationale kwaliteitseisen. Deze erkenning vinden wij belangrijk en laten we graag zien.

ABU-certificaten

Wij zijn lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). ABU-leden staan voor kwaliteit en goed werkgeverschap. En voor het naleven van de cao, Arbowet en andere wet- en regelgeving. Niet alleen de flexwerker profiteert van een goede cao, ook de inlener kan zo concurrerend en flexibel blijven. Kwalitatief goed uitzendwerk is ook van maatschappelijk belang, omdat het voor veel groepen een opstap naar een vaste baan is. YoungCapital heeft de volgende certificaat:

ISO-certificaten

Wij dagen onszelf altijd uit. Willen groeien, leren en verbeteren. Daar zijn onze ISO-certificeringen een mooi bewijs van. Ze tonen aan dat we bedrijfsprocessen, producten en diensten non-stop evalueren en verbeteren. En dat we voor 100% voldoen aan internationale kwaliteitsnormen. Voor beide onderstaande normen zijn wij tot en met 2024 gecertificeerd.

 • ISO 9001
 • Dit is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het systeem van YoungCapital is gericht op het continu verhogen van de klanttevredenheid, door producten en diensten te leveren die aan de eisen en verwachtingen van de klant voldoen. Bekijk hier ons ISO 9001-certificaat (english version )

 • ISO 14001
 • Wij bouwen iedere dag aan een toekomst waarin alles mogelijk is. Ook op het gebied van duurzaamheid en milieu. ISO 14001 is de internationale norm voor milieumanagementsystemen.

  Met het ISO 14001-certificaat (english version ) laten wij zien dat we een passend milieubeleid hebben en onze milieu- en duurzaamheidsprestaties altijd verbeteren. Zo stimuleren wij duurzame mobiliteit, en bieden we tijdens de lunch alleen biologische en lokale producten aan, die grotendeels vegetarisch of veganistisch zijn. Daarnaast minimaliseren we voedselverspilling, hebben we multi-inzetbaar meubilair en optimaliseren we continu het klimaat in kantoren.

 • ISO 27001
 • ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. Met ons ISO 27001 certificaat (english version ) laten we zien dat we de juiste maatregelen hebben getroffen tegen informatiebeveiligingsrisico’s. Ook houdt de normering ons scherp op het continu monitoren van nieuwe risico’s en het onderhouden en verbeteren van ons managementsysteem.

  De middelen die we volgens de ISO 27001-norm beschermen, zijn erg verschillend: van digitale informatie, papieren informatie en fysieke middelen (computers en netwerken) tot de kennis hierover bij onze medewerkers. Onze focus ligt daarbij onder andere op de competentieontwikkeling van medewerkers en technische bescherming tegen computerfraude.

NEN-certificering

Al bijna twintig jaar zijn wij de schakel tussen jongeren en bedrijven. En daar zijn we trots op. Wij willen alle jongeren aan het werk helpen. Maar wel op een professionele en veilige manier, voor zowel de klant als de kandidaat.

 • NEN
 • De bedoeling van NEN 4400 is om het inlenen van arbeid en uitbesteden van werk fraudebestendig te maken. Hiermee wordt het risico voor de opdrachtgever beperkt. Met de NEN 4400 norm wordt bepaald of een uitzendonderneming wel aan hun verplichtingen kan voldoen. Met dit certificaat laten wij dus zien dat we voldoen aan de normen zoals vastgelegd in het Handboek Normen SNA. Zodoende krijg je een SNA-keurmerk van de stichting Normering Arbeid. Hiermee tonen wij aan een betrouwbare partner te zijn. Ook zijn wij opgenomen in het Register Normering Arbeid. Dit kun je opzoeken op normeringarbeid.nl

EcoVadis-certificaat

Wij hebben al meerdere jaren een EcoVadis beoordeling. Hiermee tonen we aan dat we voldoen aan de eisen van duurzaam inkopen en dat wij rekening houden met mens en milieu.

 • EcoVadis duurzaamheidscertificaat
 • EcoVadis is een internationaal en onafhankelijk bureau dat bedrijven beoordeelt op duurzaamheidsprestaties op het gebied van milieu, arbeid- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. Zij gebruiken een methodologie die is gebaseerd op internationale duurzaamheidsnormen. Denk hierbij aan het Global Reporting Initiative, het Global Compact van de Verenigde Naties en de ISO 26000. Via haar platform maakt EcoVadis de MVO prestaties inzichtelijk waardoor leveranciers die duurzaam leveren en ondernemingen die duurzaam willen inkopen elkaar kunnen vinden.
Nathalie & Marten staat voor je klaar

Nathalie & Marten staan voor je klaar

Meer weten over onze certificaten, kwaliteitsnormen of doelstellingen? Lees dit interview met Nathalie van Boven, onze Coördinator Quality Improving. Of neem direct contact met haar op via n.vanboven@youngcapital.nl of 06 - 14 01 42 75. Of schakel met Marten Bus, onze Security Officer, via m.bus@youngcapital.nl of 06 - 23 40 64 37.