Vind de juiste match

De werving en selectie van de juiste kandidaten is altijd maatwerk. YoungCapital heeft de kennis, het netwerk en de HR-software om je wervingsproces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Vertel ons wie je zoekt en wij zorgen voor de juiste match:

  • Parttime of fulltime;
  • Tijdelijk of vast;
  • Starter of specialist.

Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie voor de sectoren Banking & Insurance, IT, Retail & Leisure, Catering & Hospitality, Production & Logistics, (semi-)overheid en Customer Contact Centers.

Werving en selectie

Je kiest zelf of wij de hele werving en selectie voor je regelen (van de werving tot en met de plaatsing van een kandidaat) of slechts een deel daarvan (van de werving tot en met een voorstel van twee à drie geschikte kandidaten).

En hoe we de werving en selectie doen? Simpel. Wij zetten je vacature online en gaan actief op zoek naar de beste matches. Alle kandidaten worden gescreend op basis van hun cv en een telefonisch gesprek. In zo’n gesprek kijken wij naar:

  • Gegevens zoals opleiding, beschikbaarheid, werkervaring en motivatie;
  • Wensen en ambities;
  • Overeenkomsten en eventuele knelpunten met de vacature.

Sollicitatiegesprekken via videochat

Wij kunnen ook een voorselectie uitvoeren via videochat. Sinds 2013 hebben wij al ontelbaar online sollicitatiegesprekken gevoerd. Deze videogesprekken benaderen wij hetzelfde als een real-life screening en zo kunnen wij meer sollicitanten screenen in dezelfde tijd.

De werving en selectie van groepen

Voor grote groepen organiseren wij recruitmentdagen bij ons of bij jouw bedrijf. Hier houden wij een groepsassessment en kun je meteen kennismaken met de kandidaten. Afhankelijk van de functie kunnen wij vaak binnen twee dagen een gemotiveerde match voor je vinden.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen op het gebied van werving en selectie? Neem dan contact op met een YoungCapital-vestiging bij jou in de buurt.