Werving en selectie

Moeite om een functie te vervullen? Via werving en selectie lukt het wél. Druk maken over de werving en selectieprocedure hoeft niet meer, want YoungCapital vindt talentvolle kandidaten, voert de eerste gesprekken en stelt alleen de beste matches aan je voor. Solliciteren ze met succes, dan komen ze meteen bij jou op contract.

Voordelen van werving en selectie

Database icon met 10 miljoen profielen

Een enorm bereik met een database van ruim 10 miljoen profielen

Snelheid icon

Ervaren werving en selectie professionals vinden snel de talenten die jij zoekt

Geld icon

No cure, no pay: je betaalt alleen wanneer je iemand aanneemt

Gloeilamp icon

Interessant voor álle soorten functies

Verschil uitzenden en werving en selectie

Wat is werving en selectie?

Bij werving en selectie geef je ons de opdracht om de meest geschikte kandidaten voor jouw vacatures te vinden. Of je nu één, tien of zelfs vijftig medewerkers zoekt, YoungCapital weet talentvolle studenten, starters of young professionals overal te vinden. Je besteedt het zoekwerk dus uit aan een professional en bespaart tijd door de selectie procedure uit handen te geven. Match gevonden via werving en selectie? Dan komt de kandidaat meteen bij jou op contract en ben jij de wettelijke werkgever.

Waarom werving en selectie via YoungCapital?

Wat YoungCapital onderscheidt van andere werving- en selectiebureaus? Onze expertise. We zijn al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in de werving en selectie van personeel. Dankzij onze scherpe recruiters, slimme zoekmachinemarketing en opvallende social-campagnes, bereiken we jongeren op het juiste moment met de juiste boodschap. Het is dus geen verrassing dat wij in korte tijd de meest geschikte kandidaat voor jou weten te vinden.

Kosten

Wat kost werving en selectie?

De kosten van werving en selectie zijn bij ons op basis van no cure, no pay. Alleen als je via ons een medewerker aanneemt, betaal je eenmalig een fee. De werving en selectie fee berekenen we aan de hand van verschillende factoren, zoals functieprofiel, arbeidsvoorwaarden, volume en maatwerk.

Houd rekening met kosten tussen de 17 en 25 procent van het bruto-jaarsalaris. Da’s een stuk goedkoper dan een uitzendkracht inhuren, omdat je zelf de administratiekosten en werkgeversrisico’s voor je rekening neemt.

YC trainingen

Werving en selectie in verschillende sectoren

Overheid

Retail

Logistiek

Customer Contact Centers

Catering & Hospitality

Banking & Insurance

Administratief personeel

Meer informatie?

YoungCapital doet de werving en selectie voor vrijwel alle soorten functies. Alle opties? Bekijk al onze specialisaties of neem contact met ons op.

Dit zeggen onze werving & selectie klanten

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Veelgestelde vragen over werving en selectie

  • Wat is werving en selectie?

  • Werving en selectie betekent dat YoungCapital de meest geschikte kandidaten vindt en matcht aan jouw vacatures. Deze talentvolle studenten, starters, of young professionals komen daarna direct bij jou op contract.

  • Wat is het verschil tussen werving en selectie en uitzenden?

  • Bij werving en selectie via YoungCapital vinden we een kandidaat die direct bij jouw bedrijf in dienst komt. Bij uitzenden nemen we alles uit handen, van werving tot aan administratie.

  • Wat kost werving en selectie?

  • Bij YoungCapital is werving en selectie op basis van no cure, no pay. Als je iemand aanneemt, betaal je alleen een vooraf afgesproken fee. Je kunt denken aan een bedrag tussen de 17 en 25 procent van het bruto-jaarsalaris.

  • Hoelang duurt werving en selectie?

  • Dat hangt af van jouw specifieke wensen en eisen, maar het kan enorm snel gaan. YoungCapital heeft namelijk al meer dan twintig jaar ervaring met werving en selectie en een database van 10 miljoen kandidaten.

Meer weten? Let’s talk

Vertel ons wat jouw werving en selectie uitdaging is, dan nemen we snel contact met je op. Liever meteen iemand spreken? Bel 023 - 751 92 40.