Werving & selectie op maat

De juiste mensen werven is altijd maatwerk. YoungCapital heeft de kennis en het netwerk om uw vraag te vervullen en de HR-software om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen voor de juiste match:

  • Parttime of fulltime
  • Tijdelijk of vast
  • Starter of specialist

Wij zijn gespecialiseerd in werving & selectie voor de sectoren Banking & Insurance, IT, Retail & Leisure, Catering & Hospitality, Production & Logistics, (Semi-)overheid en Customer Contact Centers.

Werving en preselectie
Afhankelijk van uw wensen nemen wij u het gehele proces uit handen (van de werving tot en met de plaatsing) of een deel daarvan (van de werving tot en met een voorstel van twee à drie geschikte kandidaten).

Op basis van de reacties op uw vacature selecteren onze recruiters middels een cv- en telefonische screening voor u geschikte kandidaten. In een telefonisch gesprek wordt het volgende geverifieerd:

  • Gegevens zoals opleiding, beschikbaarheid, werkervaring en motivatie
  • Wensen en ambities
  • Overeenkomsten en eventuele knelpunten met de vacature

Sollicitatiegesprekken via videochat
Indien gewenst kan YoungCapital de preselectie uitvoeren via videochat (Google Hangouts of Skype). Wij hebben sinds begin 2013 al ruim 1.000 sollicitatiegesprekken online gevoerd. De videogesprekken worden niet anders benaderd dan een real life-screening. Met videoscreening worden grote afstanden eenvoudig overbrugd en kunnen meer sollicitanten gescreend worden in dezelfde tijd.

Recruitmentcamps voor groepsselectie
Voor grote groepen organiseren wij recruitmentdagen bij de opdrachtgever. Wij combineren dan een groepsassessment met een kennismakingsgesprek tussen de kandidaten en de werkgever. Afhankelijk van de vacature kunnen wij u door onze efficiënte manier van werven binnen 2 dagen van een gemotiveerde, werkende match voorzien.

Meer informatie?
Wij bellen u

*
*
*
*