Werving en selectie

Wil je graag iemand in dienst nemen, maar krijg je die vacature niet vervuld? Kies dan voor werving en selectie. Via ons netwerk bereikt jouw vacature honderdduizenden werkzoekenden. We selecteren alleen de allerbesten voor een gesprek. En jij betaalt pas als je nieuwe kracht z’n proeftijd door is.

Werving en selectie door YoungCapital betekent:

  • Gigantisch online bereik;
  • Toegang tot interessante profielen uit onze database;
  • Geen cv’s doorspitten, gesprekken voeren of referenties checken. Dat doen wij voor je;
  • Alleen de allerbeste kandidaten bij jou op gesprek;
  • Pas betalen als je nieuwe collega z’n proeftijd door is.

Is er een match? Dan neem jij de kandidaat zelf in dienst. Pas na een succesvolle eerste maand betaal je eenmalig de werving en selectie fee die we van tevoren hebben afgesproken. Hoeveel dit kost, hangt af van schaarste van het profiel in jouw regio. We bespreken dit graag persoonlijk met je.

Verschil uitzenden en werving en selectie

Wat is het verschil tussen uitzenden en werving en selectie?

Bij werving en selectie geef je ons opdracht om de meest geschikte kandidaat voor jouw vacature te vinden. Jij bent wettelijk werkgever en zelf verantwoordelijk voor de indiensttreding van de kandidaat, zijn of haar salaris en de kosten die komen kijken bij verzuim of uitval.

Kies je voor uitzenden, dan houdt onze taak niet op na werving en selectie, maar nemen wij de kandidaat op ons eigen contract. Wij zijn wettelijk werkgever van de kandidaat en verantwoordelijk voor zijn of haar contract, salaris, uitbetaling bij ziekte of uitval en dergelijke.

Wat kost werving en selectie?

Wat werving en selectie exact kost, hangt af van de moeilijkheidsgraad van het profiel dat jij zoekt en de regio. Op basis van onze data maken we daarom altijd een prijsvoorstel op maat.

Werving en selectie is goedkoper dan een uitzendkracht inhuren of detachering. Dat komt doordat je zelf de administratie, salariëring en werkgeversrisico’s voor je rekening neemt. Lees hier meer over de voordelen van een uitzendkracht inhuren.

Kosten
Selectieprocedure

Hoe lang duurt de werving en selectieprocedure?

Hoe lang de werving en selectieprocedure duurt, hangt van diverse factoren af. Je kunt er echter vanuit gaan dat wij alles op alles zetten om zo snel mogelijk bij jou terug te komen met de perfecte match. Soms al binnen een dag!

Niet zomaar een werving en selectiebureau

Het grote voordeel van YoungCapital ten opzichte van andere werving en selectiebureaus, is dat wij al twintig jaar gespecialiseerd zijn in online marketing en jongeren. Geen enkel ander uitzendbureau is online zo goed vindbaar als wij en onze marketingcampagnes zijn zowel onderscheidend als effectief. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, lukt het ons daarom wél om de aandacht van jongeren te trekken.

Werving en selectiebureau

Neem contact op

Nieuwsgierig? Laat ons weten wat je zoekt, dan komen wij met een voorstel op maat. Wil je liever direct iemand spreken? Bel dan naar 023 - 751 92 40.