Vakantiewerk gezocht?

Home » Vakantiewerk

Op zoek naar vakantiewerk in jouw regio? Op YoungCapital vind je de leukste vakantiebaantjes. Van horeca medewerker tot chauffeur en van promotiemedewerker tot magazijnmedewerker. Bekijk al onze vakantiebaantjes bij jou in de buurt:

Vakantiewerk heb je zo gevonden via YoungCapital!

Geld verdienen in je vakantie? Vind de ideale vakantiebaan via YoungCapital, de grootste aanbieder van vakantiewerk in heel Nederland! Wil jij bijverdienen tijdens de vakantie en ben je op zoek naar een tijdelijk vakantiebaantje? Schrijf je nu gratis in en solliciteer binnen 2 minuten op vakantiewerk bij jou in de buurt.

Vakantiebanen bij YoungCapital

Ben jij niet het type dat de hele vakantie op de bank ligt te netflixen? Dan is een vakantiebaan de uitkomst. Niet alleen ontmoet je nieuwe mensen, kom je op de tofste plekken terecht en doe je waardevolle ervaring op. Je verdient natuurlijk ook lekker. Een win-win-situatie, dus.

Maar waar vind je die vakantiebanen? Gewoon hier op YoungCapital. Want tussen al onze fulltime- en parttimebanen vind je ook toffe seizoensklussen, zoals deze zomerbaantjes. Vakantiebanen in verschillende sectoren en door heel Nederland. Van magazijnmedewerker in Mijdrecht en receptioniste in Amsterdam, tot freelancer via YoungOnes. De kans is groot dat jouw ideale vakantiebaan ertussen zit.

Trekt één van de banen jouw aandacht? Maak dan een gratis account aan, solliciteer direct en wie weet ben jij volgende week al aan het werk.

Hoe vind ik leuk vakantiewerk?

Dat is heel simpel! Op deze pagina vind je een lijst met verschillende steden en dorpen. Klik op de plaats waar jij wilt werken, en check welke vakantiebanen daar te vinden zijn. Hier kun je eventueel nog specifieker zoeken, door gebruik te maken van de filters. Zo filter je het vakantiewerk bijvoorbeeld op beroepsgroep, afstand en maximaal aantal werkuren per week.

Wat voor soort vakantiewerk bieden jullie aan?

Vakantiebanen zijn er in alle soorten en maten. Ga bijvoorbeeld aan de slag met seizoenswerk in de horeca of de evenementenbranche. Of start met een zomerbaantje als magazijnmedewerker of maaltijdbezorger. Er is van alles mogelijk met vakantiewerk. Misschien past promotiewerk, de horeca of de klantenservice wel helemaal bij jou?

Wat voor werktijden krijg ik met een vakantiebaan?

Met een vakantiebaan kun je overdag aan het werk, maar ook in het weekend of in de avonduren. Dus of jij nu tijdens je vakantie het liefst zo veel mogelijk uren maakt, of liever alleen in het weekend werkt, tussen het vakantiewerk zit voor ieder wat wils!