Uitzenden in de breedste zin van het woord

Uw vraag vormt het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dat noemen wij uitzenden in de breedste zin van het woord. Met voor iedere functie een perfect matchende kandidaat. Of u nu één fulltime starter zoekt, of een pool van honderden ad hoc inzetbare flexkrachten, wij regelen het.

Projectplanning op maat
Werft u regelmatig grote groepen kandidaten en legt de personeelsplanning veel druk op uw interne organisatie? Voor grote projecten neemt YoungCapital voor u de gehele werving, plaatsing, projectplanning en verloning uit handen.

Wij zijn het verlengstuk van uw HR-afdeling:

  • Poolmanagement: forecast, inroostering en planning van flexkrachten
  • Interne coördinatie van uw aanvragen
  • Dagelijkse begeleiding van flexkrachten zoals het verstrekken van bedrijfsinformatie, opvang op de eerste werkdag, beantwoorden van vragen over veiligheid
  • Facilitaire zaken zoals toegangspasjes, kleding, etc.
  • Administratie zoals aanwezigheidsregistratie en verlofregistratie

Poolmanagement
Tijdelijke onderbezetting door vakanties, ziekte of drukte vangt u op door beroep te doen op onze flexpools. Wij helpen u binnen enkele uren aan een ervaren vervanger. Zo bent u altijd verzekerd van een helpende hand.

Onze flexpools: binnen vier uur een gemotiveerde uitzendkracht
Een flexpool bestaat uit specifiek voor u getrainde uitzendkrachten, die met het online plansysteem PlanManager™ onmiddellijk ingezet kunnen worden. Indien u ad hoc versterking nodig heeft, reageert YoungCapital direct door met PlanManager™ beschikbare kandidaten via een gepersonaliseerde sms te bereiken. Hierdoor kan YoungCapital binnen vier uur opschalen.

Met een pool van 100 uitzendkrachten bent u verzekerd van een extra capaciteit van maar liefst 1.600 uur. U kunt gebruik maken van onze flexpools voor zowel ad-hocaanvragen ('piek en ziek') als uw structurele planning.

U zoekt uitzendkrachten?
Wij bellen u

*
*
*
*