HOE WERKT YOUNGCAPITAL

Wij vervullen vacatures. Snel en op maat

YoungCapital helpt bedrijven aan het beste talent dat er is. Via werving en selectie, uitzenden, detacheren en opleiden. Wij vinden de jongeren en young-minded die jij nodig hebt. Snel en met oplossingen die volledig op jouw bedrijf zijn afgestemd. Hoe we dat voor elkaar krijgen lees je op deze pagina. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Werkwijze YoungCapital

 • Vrijblijvend prijsvoorstel

  We bespreken je wensen en doen een prijsvoorstel. Geheel vrijblijvend. Ga je akkoord? Dan gaan we direct voor je aan de slag.

 • Een pakkende en eerlijke vacature

  Onze copywriters schrijven een pakkende, optimale vacaturetekst: duidelijk, enthousiasmerend, realistisch, SEO geschreven en één die je bedrijfscultuur en -waarden goed weergeeft. We zetten de vacature op onze website, app, 26 doelgroepsites en bij externe (vacature)zoekmachines. Benieuwd naar een vacaturetekst? Bekijk het voorbeeld van een personeelsadvertentie.

 • Digitaal solliciteren

  Door de hierboven genoemde aspecten te combineren met jouw wensen, solliciteren enthousiaste kandidaten. Via de website, YoungCapital-app, een videomotivatie of WhatsApp.

 • Persoonlijke gesprekken

  Onze recruiters bellen de geschikte sollicitanten, testen de kandidaten online (optioneel) en nodigen ze uit voor een videogesprek. Tijdens deze screening letten we op vaardigheden, maar ook op persoonlijkheid en mindset. Uiteindelijk bepaalt de persoonlijkheid of iemand succesvol wordt op de werkvloer. Door onze database van 8,8 miljoen jongeren en young-minded kunnen we daar ook daadwerkelijk op matchen.

 • De beste kandidaten stellen we aan je voor

  Ben jij net zo enthousiast over een kandidaat als wij? Dan kan de kandidaat direct aan de slag. Vaak al binnen een dag.

 • Indiensttreding van de kandidaat

  Hoe het proces van indiensttreding verloopt hangt af of je kiest voor werving en selectie of uitzenden. Bij werving en selectie is jouw bedrijf de wettelijk werkgever. Hiermee ben je zelf verantwoordelijk voor de indiensttreding van de kandidaat, het salaris en de kosten die komen kijken bij verzuim en uitval.

Wat YoungCapital, YoungCapital maakt

Al 20 jaar digitale koploper

Wie de banenzoektocht online begint, kan niet om YoungCapital heen. Wij hebben in twintig jaar tijd een uitgebreid netwerk van vacaturesites opgebouwd, waardoor we bovenaan staan in Google. Om precies te zijn: bij 67 procent van álle werkgerelateerde zoektermen, kom je bij ons uit. Voor de overige zoektermen draaien we betaalde campagnes. Bij ons ben je dus verzekerd van reacties op jouw vacature.

Bekijk onze diensten
Visibility score
Man standing up

We bereiken meer dan 8,8 miljoen kandidaten

Van studenten en starters tot professionals. In Europa zelfs meer dan 8 miljoen. Hier stopt het niet. Maandelijks komen er duizenden nieuwe profielen bij. Dankzij slimme technologie en goed opgeleide recruiters vinden we hierin snel de juiste match voor jouw vacature.

Bekijk onze database live

Jongeren binden aan werkgevers

Voor veel bedrijven een lastige klus, maar niet voor ons. We hebben alle kennis en jarenlange ervaring in huis om ‘de ongrijpbare generatie’ (generatie Z) te vinden, binden en boeien. Wij doen doorlopend onderzoek naar wat hen drijft en overtuigt. In samenwerking met gerenommeerde onderzoeksbureaus en via ons eigen YC Jongerenpanel. Bovendien staan wij met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar zelf nog met één been in onze doelgroep.

Meer weten over jongeren
Girl laughing
Man throwing note

Alle jongeren aan het werk

Jongeren aan het werk helpen. Ook voor wie werk niet zo vanzelfsprekend is. Dat is ons doel met Everybody Work: een coachingstraject om jongeren met een chronische aandoening een opstap te geven naar de arbeidsmarkt. Een uitdaging waarvoor we de krachten hebben gebundeld met Stichting 180. Meer weten?

Lees meer

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Veelgestelde vragen

 • Wat kenmerkt YoungCapital als uitzendbureau?

 • Simpel: wij geloven in de kracht van jongeren. Ze willen leren en groeien. Stellen vragen die niemand durft te stellen. Zijn soms wild en onbezonnen, maar zitten vaak vol energie en potentie. Ze komen met ideeën waar niemand anders aan denkt. Dit maakt ze onmisbaar voor elk bedrijf dat vooruit wil. Hoe we dat weten? Wij zijn het levende bewijs: de gemiddelde leeftijd van onze 1.000+ medewerkers is 28 jaar.

  Draait het dan echt alleen om dat laatste getal? Nee. Iedereen die young-minded is, is welkom bij ons. Maar wil je het beste jongetje van de klas zijn, dan moet je je focussen op jouw specialty. En bij ons is die: jongeren aan het werk helpen.

 • Wordt YoungCapital online goed gevonden?

 • Zeker. Heel goed zelfs. YoungCapital is de afgelopen twintig jaar het meest zichtbare Nederlandse uitzendbureau geworden. Jongeren die op zoek zijn naar werk via Google, komen als eerste bij ons uit.

 • Hoe blijft YoungCapital op de hoogte van wat er speelt onder jongeren?

 • Door hier continu (kwantitatief en kwalitatief) onderzoek naar te doen. In samenwerking met gerenommeerde onderzoeksbureaus, maar ook via ons eigen YC Jongerenpanel. Daarnaast hebben onze medewerkers een gemiddelde leeftijd van 28 jaar. Inleven in onze doelgroep doen we dus automatisch. Hierdoor begrijpen we beter wat jongeren drijft, wat ze zoeken in werk en kunnen we goed inspelen op hun behoeftes.

 • Waar haalt YoungCapital haar kandidaten vandaan?

 • YoungCapital heeft een enorme database (zie hier de actuele stand), vol met jonge werkzoekenden en uiteenlopende werkprofielen. Met bijna 4 miljoen potentiële kandidaten weten we altijd een match te vinden voor werkgevers. Daarnaast zijn onze recruiters altijd op zoek naar nieuw, jong talent.

Neem contact op

Versterking nodig? Laat ons weten wat je zoekt, dan komen wij met een voorstel op maat. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar 023 - 751 92 40.