Best betaalde banen

Op zoek naar banen met een hoog salaris? We kunnen het natuurlijk hebben over banen als CEO en hartchirurg, maar bij YoungCapital houden we het lekker real. Er zijn namelijk genoeg beroepen waarbij je ook zonder tientallen jaren werkervaring een mooi salaris ontvangt. En die vind je gewoon op YoungCapital. Wij hebben al die goed betaalde banen voor jou op een rijtje gezet met een salarisindicatie én functieomschrijving. Zo weet je meteen of deze job iets voor jou is. Want een baan met een hoog salaris is lekker, maar je moet het ook naar je zin hebben. We hebben genoeg leuke jobs die ook nog eens goed verdienen. Neem een kijkje op de pagina’s met de hoogst betaalde banen en vind jouw ideale job.

Best betaalde banen


Best betaalde banen per opleidingsniveau

Money, money, money. Zoals je ziet hebben we verschillende pagina’s met best verdienende banen. Zo loopt jouw zoektocht naar leuke goed betaalde banen extra soepel. Heb je geen diploma? Ook dan kun je lekker cashen via YoungCapital. Check ons artikel met de 5 best betaalde beroepen zonder diploma. Benieuwd in welke functie je met een afgeronde mbo-opleiding goed verdient? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over mbo banen die goed verdienen. Op zoek naar een hbo vacature die goed betaalt? Die vind je in ons artikel over 5 hbo banen waar je veel geld mee verdient. Net klaar met de uni of gewoon nieuwsgierig naar de salarissen? Je leest het op onze pagina over goed betaalde wo-banen. Wil jij liever meteen geld verdienen? Bekijk dan al onze vacatures per opleidingsniveau en solliciteer direct op jouw favoriet.

Best betaalde banen per beroepsgroep

Op zoek naar leuke beroepen die goed verdienen in een bepaalde sector? Ook daar hebben we aan gedacht. Daarom vind je op deze pagina ook de best betaalde banen in populaire sectoren. Ben jij het tegenovergestelde van een digibeet? Neem dan een kijkje bij onze best betaalde ICT banen. Wil jij flexibel werk en extra cashen door toeslagen? In de logistiek vind je genoeg beroepen waar je goed mee verdient. Heb je twee rechterhanden? Misschien staat er dan wel iets interessants tussen onze best betaalde banen in de techniek. Ook heb je tegenwoordig veel baankansen bij goed betaalde beroepen in de zorg. Maar ook voor de creatievelingen onder ons hebben we leuke creatieve jobs met een mooi salaris. Het maakt niet uit welk diploma of hoeveel werkervaring je hebt, via YoungCapital zijn er genoeg manieren om goed geld te verdienen.

Best betaalde banen via YoungCapital

Helemaal enthousiast geworden van al die leuke beroepen die goed verdienen? Dan is het tijd om te solliciteren op die ene vacature van jouw favoriete goed betaalde baan. Om een extra mooi bedrag binnen te slepen hebben wij ook nog eens verschillende sollicitatietips voor je. Laten we beginnen bij het begin met onze tips voor een professioneel cv en spetterende motivatiebrief. Moeite daarmee? No worries, gebruik gewoon onze gratis cv-builder. Maak een goede indruk tijdens jouw sollicitatiegesprek met onze sollicitatietips en je bent binnen no time door naar de volgende ronde.

Veelgestelde vragen

 • Met welke baan verdien je het meest?

 • Via YoungCapital kun je op dit moment het meest verdienen met een baan als software developer.

 • Wat zijn de best betaalde sectoren?

 • In elke sector kun je wel een goede baan vinden. Op YoungCapital maak je extra kans op een mooi salaris bij banen in de ICT. Op zoek naar een goed betaalde bijbaan? Neem dan een kijkje bij onze logistieke vacatures.

 • Wat zijn de best betaalde banen?

 • De best betaalde banen verschillen per sector, opleidingsniveau en werkgever. Check daarom onze best betaalde banen op deze pagina per opleidingsniveau en sector.

 • Welke banen verdienen verrassend goed?

 • Wist je dat je bij veel banen in de logistiek en techniek door toeslagen veel geld verdient? Kijk dus niet alleen naar het uurloon, maar ook naar de verschillende toeslagen die daar nog eens bovenop komen. Denk aan ploegentoeslag, onregelmatigheidstoeslag, diepvriestoeslag en meer.

 • Welk beroep verdient goed?

 • Een voorbeeld van een goed betaalde beroep waar veel vraag naar is, is een baan als medewerker technische dienst. Iets voor jou? Solliciteer dan op een van de technische dienst vacatures.

 • Wat is een goed betaalde baan?

 • Via YoungCapital krijg je een extra lekker bedrag bij werkgevers die per direct personeel zoeken. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan onze vacatures voor per direct werk.

 • Met welke banen verdien je veel geld?

 • Er zijn veel verschillende banen waar jouw bankrekening blij van wordt. Denk aan een baan als logistiek planner, recruiter of verpleegkundige.