Gratis een professioneel cv

Gelijk aan de slag

  • Een gratis template voor je cv;
  • Snel een gratis cv maken met professionele look;
  • Consequent, duidelijk, overzichtelijk;
  • Honderd procent zeker weten dat je cv compleet is;
  • Je eigen cv uploaden kan ook.
START NU
Gelijk aan de slag

Bij ons kun je ook solliciteren zonder cv

BEKIJK VACATURES
Jouw cv, professioneel, snel en overzichtelijk

Jouw cv, professioneel, snel en overzichtelijk

Moet je snel een overzichtelijk cv maken, maar heb je weinig tijd? Of ben je op zoek naar een gratis cv-template? Zo'n makkelijk cv-sjabloon waar je alleen nog je eigen gegevens hoeft in te vullen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Upload je bestaande cv of vul de lege velden in. Kies daarna uit verschillende lay-outs voor een professionele look en download gratis je cv!

Een professioneel cv is belangrijk

Zoek je werk? Dan heb je een sterk curriculum vitae (cv) nodig. Want je cv is en blijft je belangrijkste visitekaartje. Jouw cv is zelfs het allereerste dat onze recruiters bekijken. Dan kan het er maar beter goed uitzien, toch? Bij YoungCapital werken honderden recruiters. Wij weten dus precies waar zij op letten. En dus ook hoe je een goed cv maakt. Dat hebben we vertaald in een cv-builder; een gratis template voor je cv. Maak stap voor stap jouw eigen curriculum vitae.

Een professioneel cv is belangrijk
Gratis een professioneel cv maken

Gratis een professioneel cv maken

Met de cv-builder kun je een gratis cv maken, dat er professioneel uitziet. Je kunt dat op twee manieren doen: upload een bestaand cv en vul je gegevens aan. Je kunt de volgorde veranderen, extra tekstblokken toevoegen en kiezen uit verschillende lay-outs. Heb je geen bestaand cv? Geen probleem! Hier kun je gemakkelijk een gratis cv maken. Je ziet precies wat je moet invullen. Ben je klaar met het invullen van je gegevens? Dan kun je gratis je eigen cv downloaden als pdf-bestand.

Zeker weten dat je cv compleet is

Onze cv-builder is gebaseerd op jarenlange ervaring van onze recruiters. Zij weten als geen ander wat belangrijk is aan een cv. Wil je zeker weten dat je cv compleet is? Upload 'm dan in deze cv-builder. Dit programma leest je cv uit en rangschikt de informatie op logische wijze. Staan je opleidingen en cursussen in de goede volgorde? En staan al jouw persoonlijke gegevens erin? Zie je nog lege vakjes bij de invulvelden? Dan is dat informatie die ontbreekt. Zo wordt een gratis cv maken wel heel makkelijk.

START NU
Zeker weten dat je cv compleet is

Do’s en don’ts bij het maken van een cv

Wat voor cv’s belanden direct op de ja-stapel? En welke gaan direct de prullenbak in? Bekijk de video hiernaast om te zien waar recruiters warm of juist koud van worden bij het checken van cv’s. Klaar voor het echte werk? Scrol dan naar boven en druk op de oranje knop om een gratis cv te maken.

Wat zet ik wel en niet op mijn cv?

Dat is een goede vraag! Zet je erop dat je een marathon hebt gelopen? Of dat je bij een studentenvereniging zit? En wat doe je met dat gat, waarin je een tijdje geen baan of studie hebt gehad? Bekijk de video hiernaast om te zien wat onze recruiters jou adviseren.