MEET OUR MANAGEMENT

Maak kennis met ons management

Het liefst stellen we alle medewerkers aan je voor, maar met onze groei is dat niet bij te houden. Daarom houden we het hier bij ons managementteam.

Ineke Kooistra

Ineke Kooistra (CEO)

Ineke Kooistra is sinds 1 januari 2013 CEO van YoungCapital. Ineke mag dan aan het roer staan van een miljoenenbedrijf, in haar stijl van leidinggeven is zij heel open en benaderbaar. En dat maakt werken bij YoungCapital wel zo prettig. Ineke: “Ik stel me graag faciliterend op richting mijn medewerkers. Vertel mij maar waar ik jou mee kan helpen!

Mariska Visser (Operational Director)

Mariska startte als recruiter in 2006. Twaalf jaar later en vijf functies later, staat ze aan het roer van het kloppend hart van de organisatie als Operational Director. “Only dead fish go with the flow! Ik vind het heerlijk hoe we bij YoungCapital elke dag kijken hoe het anders, beter, slimmer en leuker kan, hoe we ons onderscheiden op de markt en vanuit onze eigen kracht werken.

Mariska Visser
Peter Ligteringen

Peter Ligteringen (CFO)

Peter Ligteringen is sinds februari 2019 Chief Financial Officer bij YoungCapital. Zijn levensmotto: “Ik heb 't nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik 't kan.” Dit is tevens de growth mindset die hem binnen YoungCapital zo aantrok. “Het mooie is dat YoungCapital het net even anders doet dan de rest. Dat is onze succesformule.” Zijn doel binnen de organisatie: samen groeien. “Ik wil een gezonde groei doormaken, klanten en kandidaten meer bieden dan waar ze op rekenen en op die manier dit bedrijf nog eens twee keer zo groot maken.

Elbrich Batstra (HR Director)

Elbrich Batstra is sinds 1 november 2013 HR Director bij YoungCapital. Elbrichs hart ligt bij het persoonlijk begeleiden van werknemers in hun loopbaan; in hun huidige arbeidssituatie of naar de volgende stap in hun carrière. Elbrich: “Ik heb het voorrecht te werken in een enorm innoverende organisatie, waarvan de kracht ligt in het toekomstgericht denken en doen! YoungCapital is een warm kloppend hart en dé place to be om te werken!

Elbrich Batstra
Karin van der Gragt

Karin van der Gragt (Director YoungCapital NEXT)

Karin startte haar carrière bij YoungCapital in 2005 als recruiter. Ze groeide door in diverse functies en werd in 2015 directeur van YoungCapital Duitsland. Sinds 2020 staat ze aan het roer van YoungCapital NEXT, de opleidingstak van YoungCapital. “Where attention goes, energy flows, daar geloof ik sterk in. Bij YoungCapital voel ik een enorme vrijheid en vertrouwen, en dat draag ik ook elke dag uit. Hierdoor nemen mensen graag verantwoordelijkheid en hebben we een sterke cultuur waarin mensen zichzelf keihard ontwikkelen.”

John Muller (CIO)

John werkt sinds 2005 bij YoungCapital en is sinds 2019 eindverantwoordelijk voor de gehele IT-afdeling. Onder zijn leiding vallen Development (we bouwen de meeste van onze systemen zelf), Product, Process Support, IT Operations en Data. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische strategie om de snelle groei van YoungCapital te faciliteren. "Als manager vind ik transparantie erg belangrijk. Wij werken in een groot bedrijf met de dynamiek van een klein bedrijf. Dat geeft me de energie om elke dag nieuwe dingen te proberen".

John Muller