MEET OUR MANAGEMENT

Maak kennis met ons management

Het liefst stellen we alle medewerkers aan je voor, maar met onze groei is dat niet bij te houden. Daarom houden we het hier bij ons managementteam. We stellen je hierbij voor aan zowel het managementteam van The Works - de naam van de groep waar YoungCapital bij hoort - als aan het management van de andere labels.

Ineke Kooistra

Ineke Kooistra - CEO The Works

Ineke Kooistra begon 1 januari 2013 als CEO van YoungCapital en is nu eindverantwoordelijk voor The Works. Hoewel ze aan het roer staat van een groot bedrijf, is haar stijl van leidinggeven heel open en benaderbaar. "Ik stel me graag faciliterend op richting mijn medewerkers. Vertel mij maar waar ik jou mee kan helpen."

Peter Ligteringen - CFO The Works

Peter Ligteringen is in februari 2019 gestart als Chief Financial Officer. Zijn levensmotto: "Ik heb het nog niet gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan." Laat deze growth mindset nou precies zijn wat hem binnen The Works zo aantrekt. "Het mooie is dat wij het net even anders doen dan de rest. Dat is onze succesformule." Voordat hij bij The Works terechtkwam, heeft Peter gewerkt bij tech en telecom bedrijven, zoals VodafoneZiggo en Koning & Hartman.

Peter Ligteringen
Elbrich Batstra

Elbrich Batstra - CHRO The Works

Elbrich Batstra werkt sinds november 2013 bij YoungCapital en is CHRO bij The Works. Haar hart ligt bij het bouwen van een succesvolle cultuur binnen een organisatie. Net als het persoonlijk begeleiden van medewerkers. Of dat nu binnen hun huidige functie is of op weg naar een volgende carrièrestap. "Ik heb het voorrecht te werken in een enorm innoverende organisatie, waar de kracht ligt in het toekomstgericht denken en doen." Elbrich heeft hiervoor bij verschillende profit & non-profit organisaties gewerkt binnen de online recruitment industrie en HR Consultancy.

John Muller - CTO The Works

John Muller maakt al sinds 2005 onderdeel uit van YoungCapital. Sinds 2019 is hij eindverantwoordelijk voor de IT & Tech afdeling, het kloppend hart van de groep. Dagelijks houdt hij zich bezig met de technische strategie om de snelle groei van The Works te faciliteren. En onze slimme tech tot een realiteit te maken. "Als manager vind ik transparantie erg belangrijk. We werken in een groot bedrijf met de dynamiek van een kleine start-up. Dat geeft mij de energie om elke dag nieuwe dingen te proberen."

John Muller
Giovanni Mele

Giovanni Mele - Chief Marketing Officer

Giovanni Mele werkt sinds januari 2018 bij YoungCapital en is nu eindverantwoordelijk voor de marketing- en communicatieafdeling van The Works. Zijn missie? Mee-transformeren in de richting van een human-based tech company. Door datagedreven te werken in autonome teams. “Uiteindelijk willen we via al onze merken álle mensen aan het werk helpen. Dat kan alleen als wij de arbeidsmarkt en onze doelgroepen nóg beter begrijpen.”

Mariska Visser - Operational Director YoungCapital Nederland

Mariska startte als recruiter in 2006. Twaalf jaar later en vijf functies later, staat ze aan het roer van het kloppend hart van de organisatie als Operational Director. "Only dead fish go with the flow! Ik vind het heerlijk hoe we bij YoungCapital elke dag kijken hoe het anders, beter, slimmer en leuker kan, hoe we ons onderscheiden op de markt en vanuit onze eigen kracht werken."

Mariska Visser
Rob Groot

Rob Groot - Commercieel Directeur YoungCapital Nederland

Rob begon in 2015 bij YoungCapital, en vervult sinds 2019 de rol van Commercieel Directeur. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het relatiebeheer van onze grootste klanten maar ook het acquireren van nieuwe klanten. Het commerciële succes van YoungCapital komt volgens Rob voort uit de nauwe samenwerking tussen commercie en operatie. "We tonen daarin een grote gedrevenheid, maar ook realisme richting onze opdrachtgevers. Die eerlijkheid, authenticiteit en ons enthousiasme worden enorm gewaardeerd."

Philipp Tobergte

Philipp Tobergte - Managing Director YoungCapital Duitsland

Philipp werkt sinds 2015 bij YoungCapital, en sinds januari 2020 is hij Managing Director van YoungCapital Duitsland. Daarmee is Philipp eindverantwoordelijk voor alle business in Duitsland. Philipp krijgt een kick van het neerzetten en uitbouwen van snelgroeiende organisaties: "Mijn doel voor de komende vijf jaar is om een toekomstbestendige organisatie neer te zetten en daarbij nóg harder te groeien dan in Nederland."

Daphine Jacobs

Daphine Jacobs - Managing Director YoungCapital NEXT

Daphine Jacobs is op 1 mei 2022 in dienst gekomen bij The Works en is eindverantwoordelijk voor YoungCapital NEXT, hét detacheringslabel voor young professionals in finance en IT. “Ik hou van hard werken en altijd willen winnen zit in mijn bloed. Vandaag moet eigenlijk altijd beter dan gisteren.” Daarbij verliest ze niet haar mensen uit het oog. “Winnen doe je nooit alleen. Elkaar helpen, motiveren en scherp houden is essentieel. En successen - hoe groot of klein - vieren we altijd samen.”

Esther van Koot

Esther van Koot - Director Digital Media & Advertising

Esther werkt sinds januari 2020 bij The Works als New Business Director van Digital Media & Advertising. Oftewel onze jobboards. Hiermee is ze verantwoordelijk voor het uitbouwen van de commerciële activiteiten van merken als Jobbird.com, Uitzendbureau.nl en StudentJob. “Ik krijg er een kick van om de salesgedrevenheid en het commerciële succes van een team te verbeteren. En dat is precies het doel van onze jobboards.” Het salesvak is haar trouwens meer dan bekend. Ze heeft voor haar huidige rol verschillende commerciële managementfuncties gehad in de automotive.

Karin van der Gragt

Karin van der Gragt - Growth Director

Karin startte haar carrière bij YoungCapital in 2005 als recruiter. Ze groeide door in diverse functies en werd in 2015 directeur van YoungCapital Duitsland. Sinds dit jaar is Karin Growth Director, en helpt ze YoungCapital in het VK op weg. "Where attention goes, energy flows, daar geloof ik sterk in. Bij YoungCapital voel ik een enorme vrijheid en vertrouwen, en dat draag ik ook elke dag uit. Hierdoor nemen mensen graag verantwoordelijkheid en hebben we een sterke cultuur waarin mensen zichzelf keihard ontwikkelen."