Maak kennis met ons management

Ineke Kooistra

Ineke Kooistra

Ineke Kooistra is sinds 1 januari 2013 CEO van YoungCapital. Ineke mag dan aan het roer staan van een miljoenenbedrijf, in haar stijl van leidinggeven is zij heel open en benaderbaar. En dat maakt werken bij YoungCapital wel zo prettig. Ineke: “Ik stel me graag faciliterend op richting mijn medewerkers. Vertel mij maar waar ik jou mee kan helpen!”

Roos Tabak

Roos Tabak

Commercial Director Roos Tabak werkt sinds 2005 bij YoungCapital. Binnen het directieteam is zij eindverantwoordelijk voor de commerciële bedrijfsvoering van YoungCapital. Met de groei van YoungCapital door de jaren heen, heeft Roos al heel wat belangrijke klantcontracten onder haar hoede genomen. “Als je iedere dag met plezier naar de zaak rijdt en je mag opereren in een organisatie die altijd in ontwikkeling is, geeft dat je heel veel energie!”

Elbrich Batstra

Elbrich Batstra

Elbrich Batstra is sinds 1 november 2013 HR Director bij YoungCapital. Elbrichs hart ligt bij het persoonlijk begeleiden van werknemers in hun loopbaan; in hun huidige arbeidssituatie of naar de volgende stap in hun carrière. Elbrich: “Ik heb het voorrecht te werken in een enorm innoverende organisatie, waarvan de kracht ligt in het toekomstgericht denken en doen! YoungCapital is een warm kloppend hart en dé place to be om te werken!”

Inno Huizing

Oscar Visser

Oscar Visser is sinds 1 februari 2017 Chief Financial Officer bij YoungCapital. Met zijn gedrevenheid en ‘down to earth’-mentaliteit vermijdt hij hiërarchie en streeft hij ernaar om organisaties te verbeteren met nieuwe technieken. Oscar is een CFO met drive, lef en eagerness en wil bij YoungCapital graag verder schrijven aan ‘dit prachtige succesverhaal waar we allemaal deel van uitmaken.’ Zijn motto is kenmerkend: ‘You don't stop playing because you grow old, you grow old because you stop playing!

Chantal Janse

Chantal Janse

Chantal Janse werkt al sinds 2003 bij YoungCapital, toen het nog niet groter was dan een zolderkamertje. Inmiddels is ze werkzaam als Operational Director, en vindt ze het vooral belangrijk dat het team met elkaar tot successen komt. Iedereen moet zich kunnen ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Ze is blij dat het DNA van YoungCapital hetzelfde gebleven is, ondanks de enorme groei van het bedrijf. “De enorme groei die we nog voor ogen hebben is mogelijk dankzij onze drive en energie.”

Ruben Kruit

Ruben Kruit

Ruben Kruit is sinds 1 februari 2016 Chief Technology Officer bij YoungCapital. Zijn doel is om de voorsprong van IT-innovaties die YoungCapital zo sterk hebben gemaakt, blijvend te vergroten. Hij vindt dat innovatie veelal komt van specialisten op de werkvloer, en dat zijn rol is om die innovaties te detecteren en de ruimte voor ontwikkeling ervan te creëren. “YoungCapital is een bedrijf dat razendsnel groeit en een grote hang heeft naar ondernemerschap, innovatie en disruptie. Dat past volledig bij mijn ondernemende karakter!”

Maurice Peeters

Maurice Peeters

Maurice Peeters, Director Professionals, versterkt sinds februari 2016 het managementteam van YoungCapital. Hij is verantwoordelijk voor alle Professionals-labels die YoungCapital kent. Toen hij startte waren dat er twee, maar ondertussen liggen er al plannen voor het achtste label. Zijn ambitie? De grootste talentontwikkelaar worden van young professionals op de arbeidsmarkt. “YoungCapital staat voor ondernemerschap. Gewoon doen en niet wikken en wegen. Dat maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk kom.”

Suzanne van der Cammen

Suzanne van der Cammen

Suzanne van der Cammen, Head of Marketing & Communications, is eindverantwoordelijk voor communicatie, marketing en online marketing. Sinds ze in 2014 bij YoungCapital kwam, staat merkpositionering hoog op de agenda. “Het merk YoungCapital is nog jong, maar heeft alles in huis om een heel sterk merk te worden. Het is heel motiverend om hier te werken met de enorme drive en ambities van de mensen individueel en de organisatie als geheel. Dat moet je voelen in al onze communicatie”.

Young Capital oprichters Bram Bosveld, Hugo de Koning en Rogier Thewessen

De oprichters van YoungCapital: Rogier, Hugo en Bram

De mannen achter YoungCapital: Rogier Thewessen, Hugo de Koning en Bram Bosveld. In 2001 begonnen ze tijdens hun studietijd op een zolderkamertje een vacaturesite voor studenten: StudentenWerk zag het licht. Na een jaar vroeg één van hun klanten of ze ook de selectieprocedure wilden verzorgen. Dit betekende het begin van het echte uitzendwerk!

Het succes van e-recruitment

Al snel werd een kantoorpandje geregeld, met (toen nog) tweedehands computers. De eerste werknemer werd aangenomen en een jaar later openden de eerste vestigingen in Utrecht en Eindhoven hun deuren. Geen klassieke inloopvestigingen, want StudentenWerk werkt net even anders: scholieren en studenten maken zelf online een profiel aan, zoeken zelf online naar een leuke baan. En als ze die gevonden hebben, solliciteren ze ook zelf online. Het uitzendprincipe, maar dan omgekeerd! Het slimme e-recruitmentsysteem van StudentenWerk bleek een groot succes.


Wereldveroveraars!

Inmiddels maakt StudentenWerk deel uit van YoungCapital, de Nederlandse marktleider in HR-oplossingen voor jong talent. Met in totaal 35 vestigingen, 800 medewerkers en een internationale database met meer dan 5 miljoen kandidaten (de grootste van Europa!) mogen Bram, Hugo en Rogier heel trots zijn. Hun einddoel? In 2020 de grootste jongerenuitzendorganisatie ter wereld zijn!