Youngcapital app

Op zoek naar werk?

Met de YoungCapital app is het zoeken en vinden van vacatures nog nooit zo makkelijk geweest. Of je nou als student naar een bijbaan zoekt, of als pas afgestudeerde of young professional jouw droomvacature zoekt: met de app zit je altijd goed. Ook als je al wat gewerkte uurtjes via ons uitzendbureau erop hebt zitten, is de app very handy. Want je kunt er niet alleen vacatures in zoeken en direct solliciteren. Ook je uren declareren, je opgeven voor shifts en je loonstroken inzien, doe je binnen no-time.

Download de YoungCapital app:

App jezelf aan het werk

Wij snappen dat je geen zin hebt in lange en ingewikkelde sollicitatieprocedures. Daarom kun je via de YoungCapital App razendsnel mobiel solliciteren. Heb je jouw droombaan gevonden? Solliciteer dan direct via de app. Neem in de app ook een videomotivatie op, en voeg die makkelijk toe aan je sollicitatie. Wij nemen dan snel contact met je op. Wanneer kun jij beginnen?

Download nu de YoungCapital App

Zoek je een leuke (bij)baan? Download dan nu de YoungCapital App. Je stelt heel makkelijk een vacaturealert in voor de banen die jij interessant vindt. Dan krijg je iedere dag een melding met nieuwe vacatures. Al aan het werk via YoungCapital? Dan is je beschikbaarheid doorgeven en werkbriefjes indienen nu nóg makkelijker!

App
App

Test je skills op je mobiel

Altijd al benieuwd geweest naar je IQ? Of wil je testen of jij een rekenwonder bent of een taaltalent? Test je skills in de YoungCapital App. Hier vind je ook de Talent Scan: een gratis e-assessment waarmee je inzicht krijgt in jouw talenten. Handig voor een sollicitatiegesprek!

Mobiel vacatures zoeken

Lange treinreis voor de boeg? Met de YoungCapital App verveel jij je geen minuut. Onze handige zoekmodule loodst je door alle openstaande vacatures die bij je passen. Zoek bijvoorbeeld op locatie, dienstverband of functie. Zo vind je binnen no time de perfecte baan.

App
App

Bepaal je planning met de PlanManager

Je wilt graag werken, maar kunt door je opleiding niet op alle dagen worden ingeroosterd. Geen probleem, met de PlanManager op de YoungCapital App kun je heel makkelijk je planning voor de komende periode aangeven. Handig voor ons, maar ook voor jou, want je krijgt nu alleen werkaanvragen voor de dagen dat jij beschikbaar bent.

Mobiel je uren declareren

Je salaris zo snel mogelijk op je bankrekening? Met de YoungCapital App kun je werkbriefjes onderweg indienen en de status van al ingediende werkbriefjes bekijken. Jij weet altijd en overal waar jouw geld zich bevindt.

App