Vacature plaatsen

YoungCapital heeft de mensen die je zoekt

Ben je op zoek naar personeel? Wij helpen je om snel nieuwe collega’s te vinden door jouw vacature te plaatsen. Geschikte kandidaten stellen we aan je voor in je eigen account. De regie heb je zelf in handen: jij bepaalt wie je uitnodigt voor een gesprek en aanneemt. Meld geheel vrijblijvend je vacature aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op om het plaatsen van de vacature te bespreken.

Wil je zelf je vacature in beheer houden zonder tussenkomst van een recruiter? Dit kan via YoungCapital Direct of Jobbird.com.

Vrijblijvend je vacature uploaden

Geen bestand geüpload? Omschrijf dan kort je vacature.

Veelgestelde vragen

  • Wat gebeurt er als ik via het formulier een vacature plaats?

  • Zodra je het formulier om een vacature te plaatsen invult, nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

  • Wat kost het om een vacature te plaatsen?

  • De kosten hangen af van verschillende factoren, waaronder welke dienst (werving en selectie, uitzenden, detacheren) er wordt afgenomen. Op basis van een persoonlijk gesprek berekenen wij jouw tarief.

  • Kan ik een gratis vacature plaatsen?

  • Het invullen van het formulier op deze pagina is geheel vrijblijvend. Voor het plaatsen van een vacature betaal je een tarief. Aan de hand van een persoonlijke gesprek berekenen wij jouw tarief. Dit tarief is afhankelijk van verschillende factoren.