Over ons

Ons DNA

Lef, ambitie, adrenaline en energie. Keer duizend. Dat is YoungCapital. Wij denken in kansen, houden van snelheid, zijn eerlijk en willen het altijd beter doen dan gisteren. Wij stappen niet, maar springen uit ons bed. Om samen alle jongeren en young-minded aan het werk te helpen. Niet via de gebaande paden, maar op onze eigen manier. Want work is our playground.

Wij willen leren

Fail fast, learn fast, improve fast

Bang om fouten te maken, zijn we niet. Uit onze comfortzone stappen, is wat we het liefst doen. Dit is de enige manier om iets nieuws te leren en om het beter te doen dan gister. Elke dag opnieuw. Ook feedback geven en krijgen doen we graag. Want onze wil om te leren, overstijgt de angst om kritiek te krijgen of fouten te maken. En het werkt. Kijk waar we nu staan.

Ontwikkelen. Continu

We zijn nooit uitgeleerd. Nooit klaar met nieuwe dingen ontdekken. Ontwikkelen is voor ons een gewoonte. Dus, kom je bij ons werken? Dan krijg je toegang tot de YoungCapital University. Hier vind je tientallen trainingen en e-learnings. Van salestrainingen tot business Engels. Wil je meelopen met een andere afdeling? Ga maar doen. Naar een tof congres om meer te leren over jouw vak? Natuurlijk. Alles wat jij nodig hebt om jouw ontwikkeling mogelijk te maken.

Persoonlijk groeipad
Niks is onmogelijk

Niks is onmogelijk

Bij ons lopen vestigingsmanagers van 23 jaar rond. En directeuren van dertig. Ontwikkeling is voor ons niet leeftijdsgebonden. En het hoeft ook niet altijd dat stapje omhoog te zijn; opzij is ook veel te ontdekken. Kansen genoeg bij YoungCapital. Wij zijn onderdeel van een groot, vloeiend internationaal bedrijf: The Works. En het voordeel daarvan is dat er constant nieuwe functies bijkomen. Zo verruilde Assira haar baan als recruiter voor een marketingfunctie, verkent Joost het trainersvak naast zijn baan als accountmanager en startte Pim met YoungCapital-funding het freelanceplatform YoungOnes.

Happy, healthy, connected

De beste versie van jezelf zijn. Alles eruit halen wat er in zit. Lekker in je vel zitten, zowel fysiek als mentaal. Dat is wat wij belangrijk vinden. We hebben hier aandacht voor en geven je de ruimte, vrijheid en juiste condities om dit te realiseren. Niet alleen voor onze eigen collega’s met meer dan 30 vrije dagen, een sportbudget, een eigen YC-gym en mindset-trainingen. Maar ook voor flexkrachten die aan het werk zijn. Zij hebben toegang tot 200 online trainingen via het platform YC Skills. Never stop learning.

Happy, healthy, connected
Proud Sponsor

Proud sponsor

Zij die het net even anders doen. Daar associëren we ons mee. Candy bijvoorbeeld, die vroeger altijd van docenten te horen kreeg: het wordt niks met jou. Inmiddels gaat ze op haar skateboard de hele wereld rond met haar I’ll-be-my-own-fucking hero-mentaliteit. In 2021 staat ze op de Olympische Spelen in Tokio. Of Kevin en Lasse, twee van de beste kiteboarders ter wereld. Ondanks tegenwind geven zij nooit op. Alleen zo worden grote dromen werkelijkheid. YoungCapital helpt ze hierbij als sponsor. Lees meer.

Iets voor jou?

Ook werken, leren en groeien met de leukste collega’s van Nederland? Check dan onze vacatures of kom stage lopen!

Company values

Uit onze mindset vloeien onze zeven values voort. Deze waarden zie je terug in ons gedrag en de omgang met elkaar.

dare

We dare to be different

We zijn niet bang om van de gebaande paden af te wijken, want daar zien wij de grootste kansen.

spin

We wow everyone

Verwachtingen overtreffen: we weten dat het kan en nemen dus geen genoegen met minder.

pursue

We pursue our dreams

We durven te dromen en ondernemen gerichte actie om onze droom realiteit te maken.

wow

We achieve results together

Samen komen we verder dan alleen. We waarderen elkaars kracht, gunnen elkaar successen en vieren die met elkaar.

humble

We stay humble

Iedereen is even belangrijk, welke baan je ook hebt. Wij realiseren ons dat we nooit uitgeleerd zijn en staan altijd open voor feedback.

fun

We have fun

De focus ligt niet op het eindresultaat, maar op de weg ernaartoe. Dat maakt werken bij ons zo leuk.

fail

Fail fast, learn fast, improve fast

Wij denken en doen tegelijk en deinzen niet terug voor risico’s. Fouten zijn de enige route naar succes. Ze horen bij nieuwe dingen proberen. Bovendien leer je er superveel van.

There’s more

Nog niet uitgelezen? Mooi. Verhalen genoeg! Weet je al hoe YoungCapital geboren werd? En waarom wij zo proud to be YoungCapital zijn (spoiler alert: gru-we-lij-ke feesten)? Go check it out!