YoungCapital DNA

Groeimindset

Zodra je bij ons binnenstapt, voel je het: de YoungCapital-vibe. Wij noemen het ook wel onze bedrijfscultuur of ons ‘DNA’. We zijn ervan overtuigd dat ons DNA de motor is achter ons succes. Dat we zo hard kunnen groeien, zit hem namelijk in het type mensen dat bij ons werkt. Want hoe verschillend wij ook zijn, één ding hebben wij allemaal met elkaar gemeen: een groeimindset.

Wij willen leren

Wij willen leren

Wij geloven niet dat talenten vastliggen, maar dat je jezelf kunt ontwikkelen. Als je maar wilt en ervoor werkt. We zijn niet bang om fouten te maken of om uit onze comfortzone te komen, want we begrijpen dat dit de enige manier is om iets nieuws te leren. Ook feedback geven en krijgen doen we graag, want onze wil om te leren overstijgt de angst om kritiek te krijgen of fouten te maken. Typisch voor die groeimindset.

Persoonlijk groeipad

Kom je bij ons werken, dan krijg je toegang tot de YoungCapital University. Hier kun je kiezen uit de meest uiteenlopende trainingen. Van praktische sales skills of business Engels tot persoonlijk leiderschap. Ook op andere manieren kun jij je blik verbreden. Meelopen bij een andere afdeling? Ga maar doen. Naar een tof congres om meer te leren over jouw vak? Natuurlijk. Alles wat jij nodig hebt om de doelen op jouw groeipad te bereiken.

Persoonlijk groeipad
Niks is onmogelijk

Niks is onmogelijk

Bij ons lopen vestigingsmanagers van 23 jaar rond. En directeuren van dertig. Ontwikkeling is voor ons niet leeftijdsgebonden. En het hoeft ook niet altijd dat stapje omhoog te zijn; opzij is ook veel te ontdekken. Kansen genoeg bij YoungCapital. Een groot voordeel van een groeiend bedrijf, is dat er constant nieuwe functies bijkomen. Zo verruilde Assira haar baan als recruiter voor een marketingfunctie, verkent Joost het trainersvak naast zijn baan als accountmanager en startte Pim met YoungCapital-funding het freelanceplatform YoungOnes.

Happy, healthy, connected

Wij willen dat onze mensen de beste versie van zichzelf zijn, maar realiseren ons ook dat we daarvoor de juiste condities moeten creëren. We organiseren daarom allerlei dingen die helpen de balans te bewaren, zowel fysiek als mentaal. Van workshops over stress tot een gezonde lunch, van wekelijkse sportklasjes op het hoofdkantoor tot oprechte aandacht voor elkaar.

Happy, healthy, connected

Iets voor jou?

Ook werken, leren en groeien met de leukste collega’s van Nederland? Check dan onze vacatures of kom stage lopen!

Company values

Uit onze mindset vloeien onze zeven values voort. Deze waarden zie je terug in ons gedrag en de omgang met elkaar.

dare

We dare to be different

We zijn niet bang om van de gebaande paden af te wijken, want daar zien wij de grootste kansen.

spin

We wow everyone

Verwachtingen overtreffen: we weten dat het kan en nemen dus geen genoegen met minder.

pursue

We pursue our dreams

We durven te dromen en ondernemen gerichte actie om onze droom realiteit te maken.

wow

We achieve results together

Samen komen we verder dan alleen. We waarderen elkaars kracht, gunnen elkaar successen en vieren die met elkaar.

humble

We stay humble

Iedereen is even belangrijk, welke baan je ook hebt. Wij realiseren ons dat we nooit uitgeleerd zijn en staan altijd open voor feedback.

fun

We have fun

De focus ligt niet op het eindresultaat, maar op de weg ernaartoe. Dat maakt werken bij ons zo leuk.

fail

Fail fast, learn fast, improve fast

Wij denken en doen tegelijk en deinzen niet terug voor risico’s. Fouten zijn de enige route naar succes. Ze horen bij nieuwe dingen proberen. Bovendien leer je er superveel van.

There’s more

Nog niet uitgelezen? Mooi. Verhalen genoeg! Weet je al hoe YoungCapital geboren werd? En waarom wij zo proud to be YoungCapital zijn (spoiler alert: gru-we-lij-ke feesten)? Go check it out!