Vacatures in de buurt

Home » Vacatures in de buurt


Er is niets beters dan lekker in je eigen buurt werken. Zeg maar bye bye tegen vroeg opstaan en hello tegen onze vacatures in de buurt. In het onderstaande overzicht vind je in alfabetische volgorde al onze vacatures per plaats. Het fijne? Of je nu in Aalsmeer woont of werk zoekt in Zwolle, de kans is groot dat je een leuke job tussen ons aanbod spot. En wat doe je daarna? Solliciteren natuurlijk, gewoon via YoungCapital.

Vind een vacature in de buurt

Zie je jouw woonplaats in de lijst staan? Hup, bekijk snel de vacatures in de buurt en vind jouw ideale baan. Start bijvoorbeeld je avontuur in de logistiek in Amsterdam of ga voor een afwisselende administratieve baan in Goes. Of vind je het prima om in een andere stad in dezelfde provincie te werken? Kan ook. Bekijk daarvoor onze vacatures per provincie of ga lekker werken in de Randstad en proef wat van de internationale sfeer. Of je nu een bijbaan zoekt of per direct wilt werken, bij YoungCapital hebben we sowieso een passende vacature voor jou. En dat lekker in de buurt.

Solliciteren op onze vacatures in de buurt

Misschien twijfel je nog over welke vacature in de buurt het beste bij je past. Snappen we, de keuze is reuze. Zo hebben we verschillende soorten functies in allerlei dienstverbanden, van ochtend- en avondwerk tot weekendwerk. En je kunt zelfs zoeken naar seizoenswerk of tijdens evenementen door heel het land aan de slag. Klinkt goed? Klik op een van de locaties en gebruik onze zoekfilters om zo makkelijk jouw perfecte job te vinden. Zie, werk zoeken in de buurt is zo moeilijk nog niet dankzij YoungCapital.

Veelgestelde vragen

 • Hoe zoek ik naar een baan in de buurt?

  Klik op je eigen stad of dorp en bekijk alle vacatures in de buurt. Nog specifieker zoeken? Gebruik onze filters en filter op basis van zoekafstand, beroepsgroep en dienstverband. Zo is een baan zoeken in de buurt het makkelijkst.

 • Kan ik ook in een groter gebied zoeken?

  Yep, dat kan zeker. Ga naar onze pagina voor vacatures per provincie of werken in de Randstad en kies waar in Nederland je het liefst wilt werken.

 • Hoe solliciteer ik op een vacature in de buurt?

  Met je YoungCapital-account. Log in, update je cv en schrijf een pakkende motivatiebrief en verstuur alles via de solliciteerknop. Done.

 • Welke banen zijn er bij mij in de buurt?

  Daar kom je maar op één manier achter: door te klikken op je woonplaats of de locatie waar je wilt werken. Scrol door de vacatures en je vindt vast en zeker een job die het ’m helemaal is voor jou.