Medewerkers nodig?
Bekijk onze specialisaties

YoungCapital is er voor alle ondernemingen. Groot en klein, binnen elke branche. Dankzij de specialistische kennis van onze mensen, blinken we extra uit in een aantal takken. Expertise waar jij als klant optimaal van kunt profiteren. Met razendsnelle matches die perfect aansluiten op jouw wensen en behoeften. Kies een specialisme en wij geven je graag advies op maat.

Per direct op zoek naar (extra) mensen? Bel ons via 023 - 751 92 40 of klik op de onderstaande button.

Waar kunnen we je bij helpen?

Mkb

Mkb

Snel flexkrachten of gedreven medewerkers voor langere tijd? We hebben ruim 7,5 miljoen profielen in onze database. Door deze ruime keuze vinden we razendsnel de juiste match.

Logistiek

Logistiek

We hebben zeker 350.000 fitte, enthousiaste kandidaten in onze database die staan te springen om een baan in de logistiek. Parttime, fulltime of voor even.

Productie

Productie

Hardwerkende medewerkers die niet alleen van aanpakken weten, maar ook zorgen voor positieve energie op de werkvloer. Reken maar dat de productiviteit een boost krijgt.

Callcenter

Callcenter

Wie je ook zoekt, YoungCapital heeft het in huis. Callcenter medewerkers met een vlotte babbel. Of juist klantenservice medewerkers die de klant op één zetten en oplossingsgericht te werk gaan.

Administratief

Administratief

Een nauwkeurig administratief medewerker gezocht? Via YoungCapital vind je eenvoudig de beste kandidaten. Een tijdelijke kracht of een nieuwe collega waar jouw bedrijf nog jaren plezier van heeft.

Horeca

Horeca

Flexkrachten voor in de bediening, achter de bar of handen diep in het sop als afwasser. We hebben er duizenden die volle bak aan de slag willen.

Winkel

Winkel

Gedreven verkoopmedewerkers, hardwerkende vakkenvuller en alles ertussenin. Je vindt ze bij YoungCapital. Onze ervaren retailrecruiters matchen moeiteloos jouw bedrijf met de beste kandidaat of kandidaten.

Luchtvaart

Luchtvaart

Luchtvaartpersoneel nodig? Ons aviation-team kent elk detail van het reilen en zeilen van een vliegveld. Zo koppelen ze razendsnel grondstewardessen of winkelmedewerkers aan jouw vacatures.

Hospitality

Hospitality

Kwaliteitscollega’s die weten wat goede dienstverlening en hard werken is. Ons team gaat graag op zoek naar de juiste schoonmaker, facilitair dienstverlener of zorgmedewerker voor jouw bedrijf.

Banking & Insurance

Banking & Insurance

Jong talent met een passie voor finance of ervaren medewerkers die klaar zijn voor een volgende stap. Voor de beste banking- & insurance-krachten klop je bij YoungCapital aan.

Publieke sector

Publieke sector

Een frisse wind binnen jouw overheidsinstelling. Dat is waar onze flexkrachten voor zorgen. Net als bakken aan energie, de behoefte om altijd iets nieuws te leren en positieve impact te maken op de samenleving.

Multilingual

Multilingual

Onze dienstverlening stopt niet bij de grens. We werven ook internationaal talent in binnen- en buitenland. Zo zijn we actief in 10 Europese landen en hebben we een speciaal Multilingual-team dat alles regelt.

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *