PERSONEEL GEZOCHT? BEKIJK DE OPTIES

Laat ons jouw personeel zoeken

Iedereen die personeel gezocht heeft weet: het is niet niks. Alleen al een vacature opstellen kost tijd. Laat staan het wachten op en behandelen van reacties, het inplannen van gesprekken en het uitzoeken van de juiste kandidaat. Personeel zoeken is gedoe. Maar wij nemen dit met liefde uit handen. Kies uit de diensten hieronder of laat ons direct een voorstel op maat maken. Heb jij snel extra mensen nodig? Bel onze hotline: 023 751 92 40 (landelijk nummer).

Werving & selectie

Werving & selectie

Laat ons je personeel zoeken en neem je nieuwe medewerker(s) vervolgens zelf in dienst. Dat is in het kort wat werving en selectie inhoudt. Wij vinden razendsnel het beste personeel voor jouw vacature. Je maakt hierbij gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise in recruitment en online marketing. Jij betaalt een eenmalige fee die je op voorhand hebt afgesproken.
Neem hier contact op met een van onze vestigingen bij jou in de buurt.

Uitzendkrachten

Uitzendkrachten

Zoek je meer personeel dan je in vaste dienst kunt nemen? Dan biedt een flexibele schil van uitzendkrachten uitkomst. Wij nemen je alles uit handen, van werving tot administratie. Kort gezegd zorgen wij voor passende kandidaten, waarmee je alleen nog een klikgesprek hoeft te voeren, voordat ze aan de slag kunnen. Hun contract, salaris, vakantiedagen en eventuele ziekte regelen wij. Het werkgeversrisico komt eveneens voor onze rekening. Personeel gezocht? Personeel gevonden! Vraag hier je tarief aan.

Vakprofessionals

Specifiek vakpersoneel gezocht? Bij YoungCapital NEXT brengen wij jong talent de kennis en vaardigheden bij die ze op school niet leren, maar wél nodig hebben op de werkvloer. Van specifieke skills als programmeren tot persoonlijke ontwikkeling. Zodra ze er klaar voor zijn, gaan ze bij jou aan het werk. Fulltime, via detachering. Wij nemen dus de werkgeversrisico’s voor onze rekening en jij hoeft geen personeel te zoeken in, bijvoorbeeld, het buitenland.

Freelance

Direct personeel gezocht voor een korte klus? Dan biedt ons freelanceplatform YoungOnes uitkomst. Zoek en boek in vijf minuten zelf de beste freelancer voor jouw klus.

Freelance
Vacature plaatsen

Vacature plaatsen

Ben je op zoek naar nieuwe collega’s? YoungCapital heeft de mensen die je zoekt. Met 7 miljoen kandidaten in onze database is er altijd iemand die bij jou past. Met behulp van slimme technologie én persoonlijke gesprekken vinden wij snel de beste match. Jouw vacature plaatsen? Meld geheel vrijblijvend je vacature aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

YC trainingen

YC Trainingen biedt trainingstrajecten aan waarmee jouw medewerkers de beste versie van zichzelf worden. Ontwikkeld en gegeven door jongerenspecialist YoungCapital. De trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie.

YC trainingen

Neem contact op

Versterking nodig? Laat ons weten wat je zoekt, dan komen wij met een voorstel op maat. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar 023 - 751 92 40.