Beroepsgroepen

Home » Beroepsgroepen

Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, of liever een bijbaan wilt naast je studie: bij YoungCapital helpen we je graag! Wij brengen jong talent zoals jij in contact met bedrijven. En snel ook. In welk vakgebied je ook wilt werken, er staan altijd wel leuke vacatures open! Als je je inschrijft bij YoungCapital, kun je met jouw profiel heel makkelijk solliciteren op geschikte vacatures. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Voor je het weet kun je aan de slag bij jouw nieuwe baan. Hieronder zie je alle beroepsgroepen waar wij werk in aanbieden. Er zit vast iets voor jou bij!

Logistieke vacatures

De logistiek is een brede sector. Ben je op zoek naar een bijbaan? Dan kun je aan de slag als postbezorger of pizzakoerier. Voor een zwaardere functie zou je kunnen werken als vrachtwagenchauffeur. Er is voor iedereen wat wils! Voor de logistiek is het vooral belangrijk dat je fysiek sterk bent: soms zal je zware pakketten moeten sjouwen. Daar staat tegenover dat je in teamverband werkt, waardoor het altijd gezellig is. Zou jij in de logistiek willen werken? Bekijk dan snel onze logistieke vacatures!

Callcenter vacatures

Vind jij het leuk om mensen te helpen en wil jij klanten telefonisch of via de computer te woord staan? Wij hebben verschillende callcenter vacatures voor jou! Als webcare medewerker houd je je de hele dag bezig met klachten of vragen via social media en e-mail. Als klantenservice medewerker doe je dit ook, maar dan telefonisch. Ben jij beter in verkopen? Dan kun je het best aan de slag als callcenter medewerker. Ben jij geduldig en altijd beleefd en wil jij in deze sector aan de slag? Klik gauw verder bij onze callcenter vacatures!

Sales vacatures

Zie je jezelf liever in een salesfunctie? Dat kan! We hebben een groot aanbod aan sales vacatures en ze worden regelmatig bijgewerkt. Voor sales is het handig als je veel zelfvertrouwen hebt en communicatief sterk bent. Jij zult de klant ervan moeten overtuigen dat jouw product het beste is! Je kunt beginnen als verkoopmedewerker of commercieel medewerker, en daarna een zwaardere functie krijgen. Denk bijvoorbeeld aan accountmanager of salesmanager. Ben jij iemand met een vlotte babbel en denk jij geschikt te zijn voor een salesfunctie? Check dan snel onze sales vacatures!

Winkel vacatures

Werk jij altijd netjes en vind je het leuk om de klanten te woord te staan? Wanneer je in een winkel aan het werk gaat, heb je veel contact met je collega’s en met de klanten. Als kassamedewerker ben je de laatste persoon met wie de klant contact heeft. Je scant de producten, regelt de betaling en helpt eventueel met inpakken. Wanneer je liever in de winkel zelf staat, kun je aan de slag als vakkenvuller. Je zorgt dat de winkel netjes is tijdens openingstijd en daarnaast zorg je ervoor dat er geen gaatjes vallen in de schappen. Nieuwsgierig? Klik snel verder naar de winkel vacatures.

Hier kun je eventueel ook nog kijken naar nachtdienst vacatures, catering vacatures, tankstation vacatures en wft vacatures. Of misschien zoek je gewoon per direct werk en heb je geen specifieke voorkeur voor een beroepsgroep? Dan kun je hier alle vacatures voor per direct werk vinden.