Fulltime vacatures | Bekijk ons aanbod!

Home » Fulltime

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en fulltime beschikbaar? YoungCapital biedt de leukste fulltime vacatures aan door heel Nederland. Bekijk hier ons actuele aanbod van fulltime vacatures bij jou in de buurt:

Fulltime baan? Zo gevonden via YoungCapital!

De leukste uitdagende fulltime baan vind je via YoungCapital! Wij bieden vacatures aan op mbo-, hbo- en wo-niveau. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste fulltime vacatures bij jou in de buurt? Schrijf je gratis in en blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste vacatures per e-mail.

Wat is een fulltime baan?

Met een fulltime baan werk je in voltijd. Hoeveel uur hieronder valt, wil nog wel eens variëren per werkgever. Meestal houdt een fulltime baan een werkweek van 40 uur in, maar soms wordt een 36-urige werkweek ook als fulltime gezien. Hoe deze uren zijn verdeeld, verschilt per fulltime baan. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de echte traditionele nine-to-five, maar soms mag je ook je eigen uren indelen. Of je werkt af en toe op onregelmatige tijden, zoals in het weekend, ‘s avonds of ‘s nachts.

Wat voor soort fulltime vacatures hebben jullie aan?

Op YoungCapital bieden we tal van verschillende fulltime banen. Zo kun je aan de slag in een commerciële functie, bijvoorbeeld met een fulltime baan als accountmanager of verkoopmedewerker. Liever in de ICT aan de slag? Of de marketing? Van de logistiek tot de retail, de fulltime banen zijn er in alle soorten en maten. Scrol dus snel naar boven en ga op zoek naar jouw ideale fulltime baan!

Bieden jullie ook tijdelijke fulltime banen?

Ja! Bij YoungCapital vind je verschillende vacatures voor tijdelijk fulltime werk. Ben jij op zoek naar een tijdelijke fulltime baan voor tijdens je tussenjaar? Of wil je gewoon voor een tijdje iets heel anders proberen? Dan zijn onze vacatures voor tijdelijk werk sowieso het bekijken waard. Met deze vacatures ga je voor een bepaalde periode aan de slag, bijvoorbeeld voor een paar weken of maanden. Bekijk de vacatures voor een tijdelijke fulltime baan en wie weet zie je gelijk een leuke uitdaging!