Waarom werken bij YoungCapital?

Life is a game, en er is altijd een volgend level te bereiken. Hoe hard je gaat, bepaal je zelf. YoungCapital is onze playground, vol snelheid, adrenaline en uitdaging. Hier kunnen we onze energie kwijt. We delen de top van de achtbaan met elkaar, maar ook de lows. Hoort erbij. Vallen en opstaan. En daarvan leren, dingen ontdekken en groeien, daar doen we het voor. Check hier onze video.

DIT IS YOUNGCAPITAL

Rebel

Rebel

Gebaande paden? Boring! Laat ons zelf maar verkennen. De boel opschudden. De braafste jongetjes van de klas komen minder ver dan de stoutste. Dus durven wij meer. Wij doen dingen op onze eigen manier en overtreffen daarmee de verwachtingen.

Eager

Eager

Onze competitiedrang is groot, onze drive nog groter. We bundelen onze krachten, want samen staan we sterker. Waar een ander stopt, gaan wij door. Winnen. Wow’en. Verrassen. We dromen groot en ondernemen meteen actie om die dromen te realiseren.

Young

Young

Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar, staan we nog met één been in onze doelgroep. We praten niet ‘over’ of ‘tegen’ jongeren, maar mét ze. Met elkaar. We bouwen samen aan onze toekomst, waarin alles nog mogelijk is.

Energy

Energy

Ken je van die mensen die zichzelf naar hun werk slepen? Wij sprinten. We hebben plezier in wat we doen, want we doen het samen. En wat je erin stopt, krijg je terug. Stuiterballen zoals wij hebben altijd energie voor the extra mile. Dat voel je direct als je bij ons binnenstapt.

Real

Real

We zijn onszelf, waarom ook niet? Jezelf anders voordoen kost alleen maar energie. We maken dingen niet mooier dan ze zijn. En ingewikkelder al helemaal niet. We hebben aandacht voor elkaar en zijn altijd eerlijk. Ook als dat moeilijk is. Voor ons is dat een teken van respect.

OUR HOTTEST JOBS

Recruiter

Denk je erover om recruiter te worden? Je aanstaande collega’s praten je graag bij over de inhoud van het werk.
Bekijk de vacatures

Accountmanager

Check de video voor menselijke uitleg van het containerbegrip ‘accountmanager’.
Bekijk de vacatures

IT'er

Liefst houden we álles in eigen beheer. Dus heb je veel collega's en is er elke dag wel iets te leren of te verbeteren.
Bekijk de vacatures
WORK

YoungCapital in cijfers

0

Gemiddelde leeftijd

0

Vestigingen in Europa

0

Collega's

0x

Best managed company

WERKEN BIJ YOUNGCAPITAL

Festival

Bedrijfsfeest? Bedrijfsfestival zal je bedoelen! It was epic. Join us en maak het mee!

#ProudtobeYoungCapital

Meer collega's, feestjes en hoogtepunten zien? Bekijk onze Instagram.

Check instagram

Kick-off

Onze doelen voor het nieuwe jaar stellen we tijdens de Kick-off. Ook vieren we die avond samen onze mijlpalen. Groots.

Borrelt het al?

Dan hebben we goed nieuws voor je: we groeien hard en hebben vacatures zat. Er zit er vast een voor je tussen.

There's more

Er is nog zoveel te vertellen! Klik op 'hoe het begon' voor een nostalgisch verhaal over drie mannen op een zolderkamer. Meer een portrettenmens? Ons managementteam stelt zich graag aan je voor.