YOUNG Magazine

Jongeren en werk: alles wat je als werkgever wilt weten

Wat betekent werk nu eigenlijk voor jongeren? Wat is de kracht van jongeren op de werkvloer? En hoe houd je de nieuwe generatie gemotiveerd? Je leest het in YOUNG. Een magazine vol verhalen van jongeren, inzichten en tips van experts, ervaringen van bedrijven en uitgebreid onderzoek. Over werken met generatie Z. En de uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt.

In YOUNG Magazine

  • Het effect van de coronacrisis op de arbeidsmarkt
  • Een jonge mindset: essentieel voor groei en innovatie
  • Onderzoek: wat jongeren motiveert
  • Advies van jongeren aan leidinggevenden
  • Dit is hoe je een sterke bedrijfscultuur opbouwt

Wat motiveert jongeren?

Jongere medewerkers begeleiden kan uitdagend zijn. Maar weet je wat ze drijft, dan haal je het beste in hen naar boven. Terwijl je bedrijfsresultaten net zo hard met ze meegroeien. Daarom ging YoungCapital op onderzoek uit. Want wat motiveert (thuiswerkende) jongeren? De conclusie: werkgevers kunnen nog genoeg doen om de drive van deze medewerkers te boosten.

Wat motiveert jongeren?
Growth Mindset

Maak jouw bedrijf futureproof

Bedrijven die in hun cultuur investeren, scoren 40 procent hoger op het houden van medewerkers dan zij die dat niet doen. Dus, waar kun jij die groei realiseren? Door oprecht te luisteren naar (jonge) medewerkers? Een jonge mindset te stimuleren? Of meer te focussen op de sociale impact? Laat je inspireren door de verhalen in YOUNG en ontdek hoe jouw bedrijf samen met je medewerkers kan groeien.

Vraag YOUNG Magazine gratis aan

Door de onderstaande gegevens in te vullen.

YoungCapital verzamelt jouw persoonsgegevens om met jou in contact te komen om YOUNG Magazine te overhandigen of op te sturen. Door het vakje hieronder aan te vinken geef je toestemming aan YoungCapital voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Meer weten over hoe YoungCapital omgaat met jouw persoonsgegevens? Lees het in ons privacystatement.