YOUNG Magazine

Jongeren en werk: alles wat je als werkgever wilt weten

Open hiring, het nieuwe solliciteren en meer potentieel benutten. Een extreem krappe arbeidsmarkt vraagt om een fris perspectief op werk. Je vindt het in YOUNG. Hét magazine voor werkgevers vol tips van experts, ervaringen van bedrijven en uitgebreid onderzoek. En vooral vol inzichten van jongeren. Want als je weet wat ze écht belangrijk vinden, trek je ze makkelijker naar jouw werkvloer.

In YOUNG

  • Het bouwen van een waterdichte wervingsstrategie
  • Onderzoek: waarom (blijven) jongeren kiezen voor een baan?
  • Zo benut je het potentieel van je medewerkers
  • Jongeren over de rol van werk in hun leven
  • De deur altijd open: zo blijven mensen (terugkomen)
  • Aannemen zonder sollicitaties met open hiring

Wat is belangrijk bij baankeuze?

Jongeren naar je toe trekken kan uitdagend zijn. Zeker in een krappe arbeidsmarkt. Maar weet je wat ze belangrijk vinden in hun werk, dan heb je een streep voor op de rest. Daarom ging YoungCapital opnieuw op onderzoek uit. Waar letten jongeren op bij het kiezen van een baan? En wat zorgt ervoor dat ze langer blijven? De conclusie: werkgevers kunnen nog genoeg doen om aantrekkelijker te zijn voor generatie Z.

Wat is belangrijk bij baankeuze?
Growth Mindset

Benut het talent binnen jouw organisatie

Slechts 12% van de Nederlandse werknemers vindt dat hun werkgever het beste uit ze haalt. Bovendien zorgen uitdaging en doorgroeimogelijkheden voor meer werkgeluk. Tel daar een krappe arbeidsmarkt bij op en er is reden genoeg om eens flink aan de slag te gaan met talentontwikkeling. Experts, ervaringsdeskundigen én jongeren zelf vertellen hoe.

Vraag YOUNG Magazine gratis aan

Door de onderstaande gegevens in te vullen.

YoungCapital verzamelt jouw persoonsgegevens om met jou in contact te komen om YOUNG Magazine te overhandigen of op te sturen. Door het vakje hieronder aan te vinken geef je toestemming aan YoungCapital voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Meer weten over hoe YoungCapital omgaat met jouw persoonsgegevens? Lees het in ons privacystatement.