YOUNG ‘23 DE RECRUITMENT GUIDE VOOR ONDERNEMEND NEDERLAND

Aan het werk: bridge the gap

De verhoudingen op de arbeidsmarkt zijn compleet veranderd. En als je hier niet op inspeelt, groeit de kloof tussen jouw organisatie en gewild talent. Dus ga aan het werk: sla bruggen, (re)connect met jongeren en blijf bewegen.

In het magazine

  • Het mkb als jongerenmagneet
  • Succesvol werven op een geflipte arbeidsmarkt
  • Medewerkers in beweging houden binnen je organisatie
  • Game on: open kaart spelen met sollicitanten
  • En nog veel meer…

Alles over jongeren en werk

YOUNG is gemaakt voor ondernemers, maar draait om jongeren. Over wat er in ze omgaat, waar ze mee bezig zijn en hoe ze over werk denken. Om daarachter te komen, interviewden we specialisten, lieten we MediaTest een uitgebreid jongerenonderzoek uitvoeren en spraken we jongeren die naast hun vaste baan een succesvolle side hustle hebben.

Alles over jongeren en werk
Unieke inzichten en praktische tips

Unieke inzichten en praktische tips

Hoe voorkom je dat medewerkers vast komen te zitten in hun baan? Wat kan een 34-urige werkweek opleveren voor je bedrijf? En welke artificial intelligence tools kun je gebruiken om sneller en efficiënter te werken binnen jouw organisatie? Het antwoord op deze en vele andere vragen vind je in YOUNG ‘23.

Vraag YOUNG Magazine gratis aan

Door de onderstaande gegevens in te vullen.

YoungCapital verzamelt jouw persoonsgegevens om met jou in contact te komen om YOUNG Magazine te overhandigen of op te sturen. Door het vakje hieronder aan te vinken geef je toestemming aan YoungCapital voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Meer weten over hoe YoungCapital omgaat met jouw persoonsgegevens? Lees het in ons privacystatement.