Sollicitatie tips & tricks

Alle sollicitatietips & tricks van YoungCapital

Solliciteren. Daar komt veel bij kijken. Want hoe maak je een cv? Hoe schrijf je een sollicitatiebrief? En wat kun je het beste doen om een sollicitatiegesprek voor te bereiden? Bekijk onze videotips of kies onderaan de pagina voor een van de sollicitatiethema's.

Sollicitatietips

Solliciteren

Een vacature gespot die je op ’t lijf geschreven is. Check. A piece of art van een cv. Check. Een sollicitatiebrief zo sterk als een Obama-speech. Check. Solliciteren maar. Met al die tips en tricks die je via de buttons hierboven vindt, is dat solliciteren een stuk minder spannend dan voorheen. Dus gooi je sollicitatie eruit en wie weet ben jij volgende week al op weg naar jouw eerste werkdag.

Toch nog een vraag over solliciteren?

Alle filmpjes gezien en artikelen doorgespit? Maar zit je toch nog met een dilemma over solliciteren, weet je echt even niet welke outfit geschikt is voor je aankomende sollicitatiegesprek of heb jij gewoon even een steuntje in de rug nodig? Je vindt nog meer sollicitatietips op Jobbird, dus laat je inspireren. En bekijk ondertussen eens onze vacatures!