Social Impact

Werk is onze business. Maar een baan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zonde, want het is zoveel meer dan we vaak realiseren. Werken is groeien, plannen maken en samen oplossingen vinden. Collega’s leren kennen. Jezelf ontdekken. Skills ontwikkelen. Ruimte om onderuit te gaan en successen te vieren. Of simpelweg een reden om op te staan. Werken is meedoen.

En als niet iedereen kan meedoen, blijft er een hoop talent aan de zijlijn staan. Wij geloven dat dit anders kan. Dat iedereen die wil werken, die kans ook moet krijgen. Een inclusieve arbeidsmarkt. Ook daar maken we onze business van. Elke dag.

Een jongeman leidt een groepsgesprek in een informele setting met een bakstenen achtergrond.

Unlocking Potential
Iedereen heeft z’n eigen talenten. Wij helpen die te ontgrendelen en te versterken. Met coaching, workshops en leertrajecten. Om zo het zelfvertrouwen te vergroten en unieke skills naar boven te halen. Dit is de basis van onze aanpak.

Man en vrouw lopen op kantoor

Bridging the gap
Door letterlijk barrières te doorbreken. We openen de deuren voor talent bij bedrijven. Ook voor degenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waarbij we de coaching koppelen aan de praktijk. En zo komen tot praktische oplossingen.

Team Para Atletiek

Making Waves
Onze impact versterken we met maximale bewustwording. Want niet alleen organisaties en talenten, maar ook andere initiatieven kunnen rekenen op onze steun. Van evenementen tot sporters. Sponsorships die hun bereik flink opschalen.

Drie richtingen waarmee we toewerken naar ons ultieme doel: een inclusieve arbeidsmarkt. Want onze initiatieven zijn geen losse projecten. Samen vormen ze een beweging. Een belofte van een toekomst vol kansen. Voor iedereen. From potential to impact. Doe jij mee?

Afbeelding Manon Staal

Manon Staal staat voor je klaar

Meer weten over onze social impact initiatieven? Neem direct contact op met onze Head of Social Impact via m.staal@youngcapital.nl of link met haar via LinkedIn.