Boost je groei

Stiekem zijn we allemaal zoekende. Naar wie we zijn, wat we willen en welke stappen daarbij horen. De Talent Trip helpt jou verder. Door je de tools, het netwerk en de skills te geven om dit te ontdekken. Jezelf volledig te doorgronden. En zo kennis op te doen die een hele (werkende) toekomst van pas komt.

Het traject bestaat uit interactieve workshops, die we samen met Young Impact hebben opgezet. Waarbij we kijken naar jouw doelen en behoeften. Online of locatie. Helemaal gratis. Schrijf je nu in voor de april-editie.

een flinke boost aan zelfkennis, skills en groei

Jij kunt rekenen op:

 • een Talent Trip-certificaat voor op je cv;
 • een flinke boost aan zelfkennis, skills en groei;
 • de manier om jouw baankans te vergroten;
 • een professioneel netwerk van experts en mede-deelnemers;
 • gratis tickets voor Young Impact-events;
 • gerichte coaching om jouw doelen te behalen;
 • boeiende gesprekken en gezelligheid, inclusief diner of lunch.
De Talent Trip is er voor iedereen tussen de 18 en 25 jaar

Speciaal voor jou

De Talent Trip is er voor iedereen tussen de 17 en 26 jaar. Of je nu studeert, werkt of een tussenjaar hebt. Het belangrijkste is dat je openstaat om nieuwe dingen te leren. En dat je maximaal aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling wilt werken. Check? Sluit je dan aan bij de 400 jongeren die jou al voorgingen. En volg het programma op een manier die bij jou past.

Fysiek of online

De Talent Trip is een vast programma van een aantal weken. Het is niet mogelijk om bij losse workshops aan te sluiten. Wat wel kan, is zelf bepalen hoe je deelneemt. Zie hieronder de 3 opties.

Fysieke sessies in Utrecht en Amsterdam

Fysiek

Sparren met mede-deelnemers zonder een computerscherm ertussen. Overdag, in Amsterdam of Utrecht. Dat zijn onze fysieke sessies. Zes workshops, verspreid over elf weken. Die beginnen om 13.30 uur en zo’n drie uur duren. Binnenkort starten er twee klassen: op 3 en 12 april 2024.


Online sessies

Online

Haak je liever ’s avonds aan? Schrijf je dan in voor onze online sessie. Dit traject duurt zeven weken, met elke week een workshop. De workshops duren zo’n twee uur en beginnen om 18.30 uur. Binnenkort start er een klas op 2 april.

e-learnings die je in je eigen tijd kunt maken

E-learnings

Kun je niet bij de verschillende sessies zijn, maar wil je wel werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Doe dan mee via ons online platform. Vol e-learnings die je in je eigen tijd kunt maken. De online kick-off is op 1 april 2024 om 19.00 uur. Daarna kun je elf weken lang zelf aan de slag.

Het programma


 • Kick-off

  De officiële start, en wat voor een. Je stapt direct uit je comfortzone. Zo leer je op een fijne manier jouw mede-deelnemers kennen en krijg je een voorproefje van het programma. Om daarna direct in te zoomen op jouw kwaliteiten. De eerste zelfkennis: check.


 • Mindset

  Fixed of growth: jouw mindset bepaalt hoe je over iets of iemand denkt. Maar wist je dat je daar zelf ook invloed op hebt? Ideaal, want een growth mindset helpt jou te denken in kansen en mogelijkheden. We duiken in het verschil en onderzoeken hoe een fixed mindset zich bij jou uit. Om het vervolgens om te buigen naar groei.


 • Get shit done

  Tijd vrijmaken voor dingen die écht belangrijk zijn. De sleutel hiernaar ligt in timemanagement. We leren jou bewuster met je agenda om te gaan. Lekker praktisch, met veel tips en tricks. Zodat jij straks prioriteiten kunt stellen. En full focus kunt werken aan jouw doelen.


 • Challenge yourself

  Jouw moment om impact te maken. Je bedenkt een activiteit die positief bijdraagt aan de maatschappij. Die je vervolgens ook echt uitvoert. Samen of alleen. Vrijwillig, met onze hulp. Kies uit thema’s als klimaat, (mentale) gezondheid of eenzaamheid. Niet alleen goed voor je omgeving, maar ook je persoonlijke groei.


 • Let’s talk

  Ervaar wat communiceren nu precies betekent. Door écht te leren luisteren en structuur aan te brengen in een gesprek. Ook laten we zien hoe snel miscommunicatie ontstaat. Allemaal zodat anderen jou beter begrijpen en jij jezelf beter kunt uiten. Om zo een fijnere gesprekspartner te worden.


 • It’s a wrap

  Vol nieuwe energie, contacten en kennis blikken we terug op het traject. Je geeft een korte pitch, waarin je je nieuwe inzichten op een rij zet. We nodigen een inspirerende spreker uit en trekken tenslotte de kurk open. Cheers op jouw officiële Talent Trip-certificaat.


Aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de Talent Trip. Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op om de aanmelding te bespreken.

YoungCapital verzamelt jouw persoonsgegevens om jouw aanmelding voor de Talent Trip in behandeling te kunnen nemen. Meer weten over hoe YoungCapital omgaat met jouw persoonsgegevens? Lees het in ons privacystatement.

Veelgestelde vragen

Moet ik voor YoungCapital werken om mee te doen aan de Talent Trip?

Nee. De Talent Trip is er voor iedereen die in zichzelf en een ander wilt investeren.

Kost het geld om mee te doen aan de Talent Trip?

Nee. Het programma en de coaching zijn volledig gratis, dit wordt gesubsidieerd vanuit de MDT. Alleen de eventuele reiskosten om naar de locaties in Utrecht en Amsterdam te komen zijn voor eigen rekening.

Mag ik mij aanmelden samen met een vriend of vriendin?

Ja. Wij proberen jullie samen in een groep te plaatsen. Wel zo gezellig.

Waar en wanneer kan ik meedoen aan de Talent Trip?

Er zijn verschillende startmomenten en locaties. Voor elke groep staan de dagen, tijden en locatie vast.


Start mogelijkheden:

 • Online | dinsdag, 18.30 - 20.30 | 2 apr, 9 apr, 16 apr, 23 apr, 30 apr, 7 mei, 14 mei
 • Utrecht | woensdag, 13.30 - 16.30 | 3 apr, 10 apr, 24 apr, 8 mei, 22 mei, 29 mei
 • Amsterdam | vrijdag, 13.30 - 16.30 | 12 apr, 19 apr, 3 mei, 17 mei, 31 mei, 7 juni
 • Online via E-learning modules. Online kick-off woe 3 april, 19.00-20.00 uur
 • Starten in september/oktober 2024
Zijn de locaties goed bereikbaar met het OV?

Beide locaties zijn goed bereikbaar vanaf het Centraal Station.


Locatie Utrecht
De Kargadoor
Oudegracht 36
3511 AP Utrecht


Locatie Amsterdam (Noord)
A Lab
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt jezelf aanmelden via deze pagina, door je gegevens achter te laten in het registratieformulier. Omdat we maar plek hebben voor 100 jongeren, vragen we je een korte motivatie in te vullen. We laten jou binnen een week weten of je mee kunt doen.

Kan ik me ook opgeven voor één losse workshop?

Nee, dit kan niet. De workshops sluiten op elkaar aan en geven jou zo de beste ervaring en kennis mee. We verwachten daarom dat je bij alle workshops aanwezig bent. Hiervoor krijg je achteraf ook een certificaat voor op je cv.

Wat als ik op één van de data niet kan?

Dan kijken we samen met jou of je de workshop met een andere groep kunt volgen.

Wat bedoelen jullie met de groepschallenge?

De challenge vindt plaats tijdens de vierde workshop. Je zet dan - samen met de andere deelnemers - jouw talenten en skills in op een onderwerp die jullie belangrijk vinden én die impact maakt op anderen. Denk aan het helpen van (kwetsbare) mensen, dieren of het milieu. Via een interactieve brainstorm bedenken jullie een tof plan. Deze voeren jullie ook echt uit, met z’n allen of in kleinere groepjes. Zo breng jij je nieuwe kennis in de praktijk en maak je een verschil. Win-win, dus.

Wat houdt de coaching tijdens de Talent Trip in?

Onze ervaren YoungCapital-coaches staan klaar om jou te begeleiden. Verbeter je vaardigheden, breid je netwerk uit en gebruik deze kans om te groeien. Er zijn 25 plekken beschikbaar. Onze coachingssessies vinden plaats tijdens kantooruren, digitaal en met de flexibiliteit om in jouw drukke agenda te passen.

Krijg ik achteraf een bewijs van deelname?

Zeker! Je ontvangt aan het einde van de Talent Trip een certificaat. Nice voor op je cv.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Alle gegevens worden via de AVG-richtlijnen verwerkt. We gebruiken jouw gegevens dus niet voor andere doeleinden dan de Talent Trip-aanmelding en je ontvangt achteraf geen reclame of aanbiedingen vanuit ons.

Ik heb een andere vraag die hier niet tussen staat, waar kan ik die stellen?

Stuur een mailtje naar en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord op jouw vraag.

De Talent Trip is een samenwerking tussen Young Impact en YoungCapital en is een onderdeel van de MDT.

De Talent Trip is een samenwerking tussen Young Impact en YoungCapital en is een onderdeel van de MDT.