Newsroom

Persbericht

Groei YoungCapital niet te stoppen in binnen- en buitenland

12-01-2016

Hoofddorp - YoungCapital, de marktleider in recruitment van jong talent, zet dit jaar sterk in op expansie in binnen- en buitenland. Er openen nieuwe locaties in Nederland én in Duitsland: deze week opent YoungCapital haar eerste kantoor in Keulen.

YoungCapital opent in januari een nieuwe Amsterdamse locatie in Amsterdam-Noord. Nieuwe vestigingen in Apeldoorn, Nijmegen en Roermond volgen snel. “Wij groeien al jaren sterker dan de markt”, zegt Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital. “Met nieuwe kantoren in zowel binnen- als buitenland kunnen we steeds meer jong talent laten instromen op de arbeidsmarkt. Jong talent brengt een frisse blik mee die heel waardevol is voor organisaties. Met het openen van de nieuwe vestigingen jagen we de vernieuwing in de lokale markt flink aan. Dat blijft ook in 2016 nodig, en niet alleen in Nederland; we zijn er klaar voor om onze internationale activiteiten uit te breiden met staffing en sourcing.”

Voet aan de grond in Duitsland
Na de opening van het eerste Duitse kantoor in Keulen volgen locaties in Hamburg, München en Berlijn. Karin van der Gragt, managing director van YoungCapital Deutschland GmbH: “Via het Duitse jobboard van StudentJob International hebben we sinds 2008 al een flinke database in Duitsland op kunnen bouwen. Met het openen van een fysieke vestiging kunnen we ter plekke kandidaten gaan selecteren. Wij geloven dat de Duitse arbeidsmarkt klaar is voor vernieuwing.” YoungCapital is in zeven andere Europese landen actief met jobboards, waar al bijna 4 miljoen internationale werkzoekenden zich hebben ingeschreven.

Over YoungCapital
YoungCapital brengt bedrijven in contact met het beste jonge talent. En snel ook. Jong talent is het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Die vernieuwing is keihard nodig, want alleen zo kunnen bedrijven bijblijven in de huidige, snel veranderende markt. De kracht van YoungCapital blijkt onder meer uit haar nominatie voor ‘meest innovatieve bedrijf van Nederland’ (Erasmus Innovatie Award) en titels als de Nieuwe Kampioen, Best Managed Company en National Champion van de European Business Awards.

Share me!