Vrijblijvend vreemdgaan voor de stoute werkgenieters

Vraag je je af of je bij de concurrent meer aan je trekken komt? Of ben je in the mood voor een spannend werkavontuurtje? Second Work zorgt ervoor dat jij die extra spark buiten de deur vindt en werkgevers in het geheim en vrijblijvend kunt ontmoeten. Zonder dat je huidige baas erachter komt. Het leven is kort. We get it. Waarom dan niet van twee walletjes eten?

second work

Hoe werkt het?

Maak een profiel aan, vul je wensenlijstje in en wij matchen je binnen no-time met een andere werkgever. En daarna? Laat die vlinders maar komen. Je snuffelfase gaat van start: op blind date met je ‘slippertje’ om hem of haar het hemd van het lijf te vragen. De rest is aan jullie.

Aanmelden? Stuur een mail naar second-work@youngcapital.nl

Daarom Second Work

  • Stiekem rommelen met een andere werkgever
  • Gegarandeerd vonken: wij zorgen voor de perfecte match
  • Professioneel legal-advies om onder je concurrentiebeding uit te komen
  • Wij regelen geloofwaardige alibi’s

What happens at work, stays at Second Work

Ben jij stiekem geïnteresseerd in deze dienst? Maar ben je bang dat je huidige werkgever erachter komt en je op het matje roept? Geen zorgen. Veiligheid en geheimhouding staan voorop. Als werknemer blijf je - als je wilt - anoniem. Een speciaal team werkt aan jouw alibi. Daarnaast is er legal-advies om onder het concurrentiebeding uit te komen, zijn er pokerface-trainingen en staat er 24/7 een mediator klaar, mocht je toch betrapt worden. Alles zodat jij en de andere werkgever elkaar in rust kunnen ontdekken. Te veel ongemakkelijke stiltes? Dan blijft het bij een one-day-stand en komt niemand erachter. What happens at work, stays at Second Work.

second work

Interesse?

Meld je aan, geef je bloot en proef van een ander werkleven. No strings attached. In for it? Stuur een mail naar second-work@youngcapital.nl