Pantelic

Wij zijn de Pantelic Podcast en onze jobs zijn de beste!

Een seizoenskaart voor Ajax, dat gruwelijke nieuwe Daily Paper-shirt of een awayday in Liverpool of Glasgow; het kost nu eenmaal geld. Wij gaan je helpen dat geld te verdienen! Want, ook jij kan harken als Huntelaar! Op je eigen manier. We zijn contentmakers, maar ook bijbaantjes zijn ons niet vreemd. Promotiewerk hier, frisdrank verkopen daar. Dat is hoe Lars vroeger zijn Suarez-shirt wist te bekostigen. Nu is het aan jou. Check de door ons geselecteerde vacatures en die awayday is binnen handbereik!

Werken als een Ajacied!

In de Pantelic Podcast gaan we de komende tijd samen met jou op zoek naar de perfecte baan. Of dat nu in de catering bij de ArenA is, of als postbezorger in de buurt. YoungCapital heeft altijd iets wat perfect bij jou past. Succes met solliciteren!

YoungCapital Pantelic Podcast jobs

YC x Pantelic Podcast 1

In deze aflevering van de Pantelic Podcast vertellen Lars, Bart en Kevin over hun werk-avonturen. Van promotiewerk en Sensation Black tot het sealen van fietsen in de tuin.

Check de aflevering
YoungCapital Pantelic Podcast jobs

YC x Pantelic Podcast 2

Resley en Kevin gaan op zoek naar de beste baan voor Brian Brobbey. Van modellenwerk tot een baantje bij een broodjeszaak. En Resley vertelt over zijn werkervaring op Schiphol.

Check de aflevering
YoungCapital Pantelic Podcast jobs

YC x PANTELIC PODCAST 3

In de podcast vertelt Henk Spaan welke baantje hij vroeger heeft gehad. Van een krantenwijk tot in de bediening bij een hotel. En ook Lars en Kevin delen hun werkervaringen.

Check de aflevering
YoungCapital Pantelic Podcast jobs

YC x PANTELIC PODCAST 4

In deze podcast gaan de mannen in op de vraag wat Alfred Schreuder voor baantjes zou hebben gehad. Kevin denk dat hij wel in een laboratorium zou kunnen werken en Resley stelt zich groenteteler in een kas voor. Ook Edwin van der Sar komt aan bod. Over hem denkt Kevin dat hij wel bollen zou kunnen telen, aangezien hij denkt dat hij uit de bollenstreek komt. Resley denkt aan manager bij een Pathé bioscoop. Lars stelt zich Schreuder als glazenwasser voor. Verder gaat het nog even over de droombaan van Kevin: scout bij Ajax.

Check de aflevering


Check onze Pantelic Podcast vacatures!Pak ’m door en luister ook

Nog meer banen?

YoungCapital heeft er duizenden.