Vacatures SEO-specialist

Er zijn 10 vacatures voor SEO-specialist gevonden.

Als SEO-specialist weet jij als geen ander hoe je een website zo vindbaar mogelijk maakt. Je belangrijkste doel is meer bezoekers op je site te krijgen. Door jouw optimalisatie wordt de website van je bedrijf goed gevonden in zoekmachines zoals Google. Als SEO-specialist ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO. Geen trend gaat aan jou voorbij, en je weet precies hoe je deze in moet zetten. Ga jij deze uitdaging aan? Bekijk de vacatures voor SEO-specialist die bij YoungCapital openstaan en solliciteer direct!

Wat doet een SEO-specialist?

Als SEO-specialist zorg je ervoor dat bepaalde websites of onderdelen daarvan hoger ranken in zoekmachines. Dit doe je onder andere door te realiseren dat er goede content gecreëerd wordt, door middel van linkbuilding en andere technische verbeteringen en optimalisaties.

Welke opleiding heb je nodig als SEO-specialist?

Er is geen specifieke opleiding tot SEO-specialist. Wel is kennis op het gebied van ICT en voldoende in de praktijk opgedane SEO-technieken vereist.

Wat is het salaris van een SEO-specialist?

Een startende SEO-specialist verdient tussen de € 2.000,- en € 2.700,- per maand. Een ervaren SEO-specialist krijgt een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.500,- per maand.

Waar ga je werken als SEO-specialist?

Bij elk bedrijf dat baat heeft bij het verbeteren van de vindbaarheid van zijn sites staan vacatures voor SEO-specialist open. De werkmogelijkheden zijn dus over het algemeen enorm uitgebreid.

German Copywriter at de Bijenkorf in Amsterdam

Top Job

SEO en Online marketeer stage in Hoofddorp YoungCapital

Top Job

Tijdelijk fulltime content medewerker in Veenendaal

Online marketeer bij innovatief merk in Weesp

Word Parttime Copywriter/Online redacteur in Leiden!

Werde German Copywriter bei de Bijenkorf in Amsterdam

Fulltime marketing manager in Roosendaal

Join as online marketing intern at YoungCapital, Hoofddorp!

Online marketing stagiair bij YoungCapital in Hoofddorp!

Startersfunctie online marketing bij bol.com en AirBnB